2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی لازم نیست جز یک جزوه. معمولا در جلسات اول اساتید دانشگاه روال کارشون و نحوه آزمون گرفتنشون و کلا توقعاتشون از دانشجوها رو میگن. دیگه منابع و کتابهایی که استاد گفته رو از کتابخانه دانشگاهتون میتوتید تهیه کنید وگرنه از بیرون باید بخرین. 

من که قراره مثل اسکلا کلی استرس داشته باشم و از خجالت کلی عرق کنم تو اولین برخوردها خیلی اجتماعی بود ...

منم منم🤣ولی من از خجالتی بودن خودمو میگیرم جدی بنطر میام

منم امسال ترم اولی ام ولی خب مشخصه دیگه عزیزم 

یه لباس راحت چون تایم زیادی رو سر کلاسی هر چقور ساده تر بهتر  .یه کیف جادار .توش یه دفتر و خودکار بزار.شارژر .

کفش راحت.موذب هم نشو همه اونایی که اونجا بودن هم یروز ترم اولی بودن و با خیلی چیزا اشنایی نداشتن .حتی اساتید .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ساندویچ ببر

کت و شلوار پارچه ای بپوش که فیت تن باشه نه خیلی گشاد نه خیلی تنگ با مقنعه 

کوله پشتی نرمال نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک ببر با خودت

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻