2777
2789

شماها بگید اگر مورد تمسخر قرارتون بدن

من فهمیدم از حسادته فاصله گرفتم و اعتماد بنفسم بالا بردم و رفتیم پیش مشاور وبه شوهرم فهموند خانواده حسودی دارع 

شما بودین به شخصه چیکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من هر چی بگن همونجا م ی ر ی ن م دهنشون امان از روزی که بفهمن سرزبون نداری اونوقت همش نیشت میزنن

من تو مجازیم جوابشون دادم

که شوخی هایی که بوی حسادت میدن

من اول اینکه هیچ واکنشی نشون ندادم. گاهی هم گفتم باشه شما درست میگید اما به کار خودم ادامه دادم. گاهی هم کم محلی کردم و سرسنگین شدم . بگو بخند نکردم. البته کلا اهل شوخی و بگو بخند باهاشون نیستم. 

دوم اینکه کمتر میریم پیششون. اونا هم که کلا اهل اومدن خونه ی کسی نیستن.

من اول اینکه هیچ واکنشی نشون ندادم. گاهی هم گفتم باشه شما درست میگید اما به کار خودم ادامه دادم. گاه ...

وایی. خوشبحالت من مدتها غصه خوردم و بعد رفتم پیش مشاور

بنظرم زن باید جدی باشه ولی اخطار از سمت شوهر بگیره

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم خانواده شوهر اگ خوشگل باشی و ناز مسخره میکنن که بهشون خوش بگذره دیدی دارن مسخره میکنن بگو حسودیتون میشه به خوشگلیم؟ اگ گفتن تو چی داری بگو لابد دارم ک راجبم نظر میدین

وایی. خوشبحالت من مدتها غصه خوردم و بعد رفتم پیش مشاور

کار خوبی کردی رفتی مشاور.

البته من فقط جاری و مادرشوهر زر زیادی میزنن.

خواهر شوهرم خیلی خاکی و مهربون و خانم هست . اصلا تا حالا بدی ازش ندیدم