2777
2789
عنوان

جاری و برادرشوهر

386 بازدید | 19 پست

سلام دوستان به راهنماییتون نیاز دارم.

پدر من چند ماه پیش فوت کردن ، من با جاریم قهر بودم ولی جاریم مراسم های پدرم رو اومد ، ولی بعد از چهلم که مادرشوهرم با خواهر شوهرام برام لباس آوردن که از عذا دربیارن ، جاریم نیومد ، دو ماه بعدش جاریم زایمان کرد من رفتم ملاقات و مهمونیش رو رفتیم تو مهمونی وقتی ما کادو دادیم ازهمه تشکر کرد از ما تشکر نکرد ،همسرم ناراحت شد تلگرامی از برادرش گلگی کرد که منجر به قهر ما شد و عید نوروز که نو عید پدرم بود نیومدن من رو ببینن ، حالا امشب من خونه خواهرشوهرم دعوتم که اونا هم هستن خیلی از دستشون ناراحتم نمیخوام باهاشون سلام و علیک کنم شوهرم هم طرف من حالا به نظر تون چکار کنم سلام بکنم با بی محلی ؟

اگه سلام کرد با سردی جوابش رو بده.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر شوهرت بگو مارو یه شب دیگه دعوت کنن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

حالا شما سلام علیکو داشته باش اما بعدش باهاش زیاد گفتگو نداشته باش کاری که منو جاریم میکنیم😊

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.

نه چرا نری اتفاقا برو از حرص اونم که شده برو با خواهرشوهرت گرم بگیر اگر سلام کرد جوابش بده نکرد هم به درک فدای سرت برای بی ادبی یکی چرا خودت ناراحت می کنی و از مهمونی منع می کنی

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
مهمونی یکی دیگه رو بار فتاراتون خراب نکنید.

دقیقاااا اون بنده خدا تدارک دیده شاید نتونه دوباره مهمونی بده اینا رو جدا دعوت کنه

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید