2777
2789
عنوان

اگه یکی هی زنگ بزنه اینجوری بگه چ فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
اره انگار اضطراب داره و همش میخواد یه چیزیو به بقیه ثابت کنه، اگر جلو کسی احساس امنیت کنه و حس نکنه ...

افرین. دقیقا منظور منم همین بود. کاملا درست میگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شاید شوهره در مورد شما چیزی بهشون گفته حساس شدهچمیدونم من کمی شکاکم به بعضی مسائل😂

نه اصن ازین قضیه ها نیس 

احساس میکنم میخاد ثابت کنه بمن که من خیلی خوشبختم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همش زندگیش تو حاشیس مثلا من صبح تا شب کلی کار دارم ولی اون همش نشستع پشت تلفن که زنک بزنه بگه اینجور ...

زیاد جواب نده و صحبت و کوتاه کن، اذیت میشی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یکی از فامیلای ما هم اینجوره مدام تعریف میکنه طفلی خیلی زجر کشید و همچنان هم زندگیش ایده آل نیست شوهر کاری هست اما معتاده و چند بار هم خیانت کرد به خاطر بچه هاش موند وقتی اینا رو میگه منم با لبخند میگم خداروشکر اره شوهرت خیلی خوبه تا حس خوب بهش بدم من که کاری از دستم برنمیاد حداقل حس خوب بدم

من واقعا حوصلم نمیکشه

چی بگم خواهرای منم مثل شما فکر میکنند اما از من چیزی کم نمیشه تاییدش کنم شوهر من از همه لحاظ خداروشکر خوبه و ایشون هم دوست داره شوهرش خوب به چشم بیاد من هم تاییدش میکنم

چه اشکال داره، من که خوشحال میشم یکی بهم اینو بگم، حس میکنم هنوز ادم های خوشبخت هستن. چه اشکالی داره ...

نه ب صورته مریض گونه هروز زنگ بزنه و هی همبن حرفارو تکرار کنه