2777
2789
عنوان

اگه یکی هی زنگ بزنه اینجوری بگه چ فکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواد بگه اونجوری ک شماها فک میکنید نیست و شوهرم خیلی دوسم دارهاحساس میکنم از کمبود توجه شوهرش اینک ...

ولی من احساس میکنم واقعا کاراش آزار دهندس برام 

بنظر میاد از چیزی که می ترسه پشت شوهرش بگن داره این حرفارو می زنه. میترسه بگن شوهرش چقد یبسه هی اینارو پیش مردم تعریف می کنه که بگه شوهرم خانواده دوست و اهل کمک به زنشه و یبس نیس!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دلت براش سوخت؟

اره انگار اضطراب داره و همش میخواد یه چیزیو به بقیه ثابت کنه، اگر جلو کسی احساس امنیت کنه و حس نکنه مورد قضاوت قرار گرفته اتفاقا شروع میکنه به گفتن نگرانی هاش و استرس هاش

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ولی من احساس میکنم واقعا کاراش آزار دهندس برام

اون داره یه خلا رو توی زندگیش با این حرفا پر می کنه. اگه به این فکر کنی بهش ترحم می کنی و کمتر ازار دهنده میشه واست.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اره انگار اضطراب داره و همش میخواد یه چیزیو به بقیه ثابت کنه، اگر جلو کسی احساس امنیت کنه و حس نکنه ...

همش زندگیش تو حاشیس 

مثلا من صبح تا شب کلی کار دارم ولی اون همش نشستع پشت تلفن که زنک بزنه بگه اینجور اونجور

اخع اصن اونی که میگه رو من نمیبینم

ببین همسر من ادمی که اکثرا حرف خودش 

مخالفش حرف بزنم 

یا اندازع خیلی کم صدام بالا بره 

میاد تو یقه ام و میخواد منو بزنه 

حتی صدامو بالا نبرم اما نظرم مخالفش باشه میاد تو یقه ام که بزنه 

و همش فحش میده و توهین به خودم و خانوادم 

اخلاق های مثبت هم زیاد داره 

اما از نگاه بیرون خیلی قبولش دارند 

مثلاً دیروز بردنش برای حل اختلاف بین زن و شوهر جوان

در صورتیکه تو خونه من آرامش باید مدیریت کنم 

چون همسرم میخواد حرف ایشون باشه