2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم بچشو سپرده به من برا دو ساعت دارم دیونه میشم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 85 پست
گلم اصرار میکنن من خودم اصلا قبول نمیکنم ولی بعضی وقتا خیلی اصرار میکنن

فردا یه بلایی سرش بیاد، نمیان بگن ما خودمون خیلی اصرار کردیم که. دردسره همش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

فردا یه بلایی سرش بیاد، نمیان بگن ما خودمون خیلی اصرار کردیم که. دردسره همش

دقیقا حق با شماست 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین مسئولیتایی قبول میکنید آخه؟ چهارماهه خیلی کوچیکه

مادرش واقعا گرفتاره 

شوهرش که سرکاره خودشم باباش مریضه باید بره پرستاری باباش چون تک بچس 

عین خواهریم برای هم 

همیشه قبول میکردم مشکلی پیش نمی اومد 

الان هرررکاری کردمم گریش اروم نشد هرررکاری میترسم مریض باشه 

نههههه بیمارستان نبری یه وقت!!! یه دارویی چیزی بهش بدن، مشکلی پیش بیاد ننه باباش ولت نمیکنن

به خودش زنگ بزن بگو بچه خیلی بی قراری میکنه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

۴ماه

بزار سر شونت آروشا بگیر 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)