2777
2789

اصلا هیچی میلم نمیکشه

نمیدونم چیکار کنم

دوران ویارمم شکر خدا گذشته

الان هفته ۲۰ هستم

میترسم نینی نتونه رشد بکنه

البته کلی ویتامین مصرف میکنم ولی بی میلی اذیتم میکنه و نگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میشنوم خانومای باردار میگن غذامون زیاد شده یا اصلا سیر نمیشم عذاب وجدان میگیرم

من از اول کم غذا بودم ولی فکر میکردم تو بارداری اشتهام باز میشه🤦🏻‍♀️

خیلی دوس داشتم به یه غذا یا میوه خاص ویار داشته باشم اونم نشد حتی😬

وقتی میشنوم خانومای باردار میگن غذامون زیاد شده یا اصلا سیر نمیشم عذاب وجدان میگیرم من از اول کم غذ ...

عزیزم اوناهم که هی میخورن و سیر نمیشن دارن به خودشون ظلم میکنن ..اونم خیلی بده..چون خودشون چاق میشن و بچه آب میشه..شما مصرف پروتئین و بالا ببر بچه ت وزن میگیره حتی اگه خودتم چاق نشی.وزن بچه مهمه نه مادر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مشکل من اینه که اصلا یادم نمیوفته باید بخورم ولی مغزیجات یه کم میخورم

یاد افتادن نمیخواد..بذار تو یه کاسه بذار رو میز..خودت به فکر خودت باش..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم اوناهم که هی میخورن و سیر نمیشن دارن به خودشون ظلم میکنن ..اونم خیلی بده..چون خودشون چاق میشن ...

منم فقط به این دلمو خوش کردم که وزنم بیش از حد زیاد نمیشه البته ته دلم همیشه نگران وزن بچه هستم

راستی خانومی نینی شما به دنیا اومد؟امضاتو خوندم نگران شدم!؟؟

منم فقط به این دلمو خوش کردم که وزنم بیش از حد زیاد نمیشه البته ته دلم همیشه نگران وزن بچه هستم راس ...

نه گلم من اصل زایمانم مرداده..دارم روزا رو میگذرونم😥😥😥

خوشبحالت من همش دلم میخواد بخورم... میوه و شیر زیاد بخور بزور بخور نینیت لازم داره 

انقد دوس دارم بخورم.حسرت کسایی که زیاد میخورنو میکشم🙄🤦🏻‍♀️😬

شیر سعی میکنم بخورم کلسیم هم استفاده میکنم

انقد دوس دارم بخورم.حسرت کسایی که زیاد میخورنو میکشم🙄🤦🏻‍♀️😬 شیر سعی میکنم بخورم کلسیم هم استفاد ...

وزن بچه ت آنومالی چند بود؟