2777
2789

سلام خانوما من متاسفانه حدود ده روز درد داشتم که دکترم میگفت طبیعیه آخرش خودم مراجعه کردم زایشگاه و بستری شدم معلوم شد دردها باعث کم شدن طول سرويکس شده درصورتی که قبلش عالی بود الانم استراحت مطلقم و مرتب دارو میگیرم میخواستم خانوما راهنماييم کنن چه کارها بکنم چه کارها نه چیا بخورم چیا نه شما تا چند هفته تونستيد ان شا الله بچرو نگه دارید ممنون از دلداريتون

ن از اول هفته ی ۲۲ درد شدید داشتم بخاطر کم شدن سرویکس،استراحت کامل داشتم بعدش فقط میرفتم دستشویی،هر هفته امپول هم میزدم ،رابطه ممنوع،همه چی بخور  بجز زعفرون و عرقیجات،چون عرقیجاتی مثل کاسنی دهانه رحم رو شل میکنه،اگر کاملا استراحت کنی مشکلی پیش نمیاد،من همون هفته ۳۸ سزارین شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اول سی شش هفته بدلیل نزدیکی دردم یهویی شروع شداوژانسی سزارین کردم...فقط نزدیکی اصلانداشته ...

یعنی چند روز رفته بودید توی سی و شش؟آمپول تشکیل ریه هم نزده بوديد؟وزن نی نی چقدر بود؟خداروشکر بلا رفع شد

[QUOTE=57025777]هفته چنرمدی خودت استارتر ؟من دوقلوهامو 31هفته دنیا اوردم.پاره شدن کیسه اب[/QUOTسي و یک هستم با وزن چقدر ؟آمپول تشکیل ریه هم زديد؟تو دستگاه رفتن؟مشکلی پیش نیومد خدایی نکرده؟

[QUOTE=57025777]هفته چنرمدی خودت استارتر ؟من دوقلوهامو 31هفته دنیا اوردم.پاره شدن کیسه اب[/QUOTسي و ...

1300بودن.امپول زده بودن قبلش 3تا.دخترم ریه هاش کامل نبود و کلی سختی کشید تا دوماه بعد اومد خونه پسرم 3هفته موند و جون گرفت اومد