2777
2789

فک میکردن شوهرم برادرمه😑😐🤣 ینی بچم بغل شوهرم بود اونجا واستاده بودیم منم داشتم با  یه دختره صحبت می‌کردم دختره گفت شما با برادرت اومدی حتما 🤔😐 بعدش گفتم نه شوهرمه گفت پس چرا میای دانشگاه بچتو میخوای چیکار کنی 

گفتم مرخصی اگه بدن 

چرا آخه فکر کرد برادرمه اختلاف سنیمون 8 ساله اونقدرم نیست که بگیم ضایع باشه 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

ربطی به اخلاف سنی نداره. فکر نکرده پدرته، گفته برادر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون چ ربطی داره میگه چرا میای دانشگاه پس بچت چی و فلان😐

دقیقا خیلی خورد تو ذوققم همه تو زندگی ما باید دخالت کنن

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

ربطی به اخلاف سنی نداره. فکر نکرده پدرته، گفته برادر

خب بازم چرا برادر آخه مگه رفتار ما شبیه خواهر برادرا بود 😑

برادر من همسن شوهرم ،دیگه الان تو هر سنی مجرد داریم 

سوال بعدی !😁

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

معمولا با شوهر نمیرن دانشگاهشایدم چشمش گرفته بود

نمیدونم دیگه خب هرکی با یکی میره اکثرا ام تنها بودن 

دیگه چند ترم میخوای مرخصی بگیری بالاخره که باید بری دانشگاه

فعلا 2 ترم بگیرم تا دو سالش بشه از شیر بگیرمش ببرم مهد 

نه همین‌جور یه حدسی زده دیگه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من با برادرم رفتم بانک دو سه سالم ازم کوچیکتره کارمنده گفت زن شوهرید،بلاخره همه حرفی زده میشه

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️