angelgodnes مدیر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 1328 عنوان کسی هست دانشگاه ازاد درس بخونه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 37 پست رشتتون رو میگیدو شهریه ثابت و متغیرتون چنده؟ 1404/07/23 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2024 برای دادن شهریه دانشگاه مشکلی نداری؟ چطوری پولش میخوای جور کنی؟ منم مشکل تورو دارم دلم نمیاد ولی مامانم میگه غلط کردی میری همین مامایی ازادمیگم اخه آبجی هم تو این زندگی سهم دارهآبجیم گفت ترجیح میدم کم بخورم سختی بکشم ولی بری بخونی بالاخره شد اونیکه میخواستم...
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2409 پرستار ۲۵ ترم اول مطمئنیمن خودم نرفتم ولی تو همین جا و تلگرام پرسیدم گفتن 35 ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻
پشمکحاجی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1334 مطمئنیمن خودم نرفتم ولی تو همین جا و تلگرام پرسیدم گفتن 35 بله من از خود دانشگاه پرسیدم اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
angelgodnes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 1328 منم دلم میسوزه میگم گناه که نکردن بخاطر من انقدر شهریه بدن گفتم برم کار کنم خودم شهریه ام رو بدم ولی ... منم دقیقا همین تو فکرم بودفروشنده مانتو کیف و کفش فروشی چیزی
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2024 مطمئنیمن خودم نرفتم ولی تو همین جا و تلگرام پرسیدم گفتن 35 شهر با شهر فرق دارهدانشگاه تهران 32 میلیون اعلام کرده من خودم اردبیلم از دانشگاه پرسیدم گفتن 32 تومن بالاخره شد اونیکه میخواستم...
doktoram عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2826 منم مشکل تورو دارم دلم نمیاد ولی مامانم میگه غلط کردی میری همین مامایی ازادمیگم اخه آبجی هم تو این ز ... اخه گناه دارن واقعامنم گفتن برو بخون ولی دلم نمیادددد اصلااا گفتم خودم جورش کنم به اینا نگم خب اینا هم خرج داره زندگیشونمن حقوق بابامم ماهی ۴۰ میلیون چطوری میخواد ترمی ۳۰ میلیون برای دانشگام بده😔😔 گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2409 شهر با شهر فرق دارهدانشگاه تهران 32 میلیون اعلام کرده من خودم اردبیلم از دانشگاه پرسیدم گفتن 32 تومن اهاا زنگ زدم دانشگاه گف 20،30 تومن حالا نمیدونمچقدر زیاد 32🤦🏼♀️ ادم میمونه بره یا نه ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻
doktoram عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2826 منم دقیقا همین تو فکرم بودفروشنده مانتو کیف و کفش فروشی چیزی ماهی ۱۰ میلیون میدن؟ یا کمتر؟ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2024 اخه گناه دارن واقعامنم گفتن برو بخون ولی دلم نمیادددد اصلااا گفتم خودم جورش کنم به اینا نگم خب اینا ... حقوق ما 18 میلیونه😂 مامانم گفت با کار نمیتونی درس بخونی میخوای جبران کنی بشین خوب درس بخون جبران میشه بالاخره شد اونیکه میخواستم...
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2409 اخه گناه دارن واقعامنم گفتن برو بخون ولی دلم نمیادددد اصلااا گفتم خودم جورش کنم به اینا نگم خب اینا ... منکه حقوق بابام کمتره در حد 20،بنایی هم داریم🥲نمیدونم برم یا نه ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻
doktoram عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2826 حقوق ما 18 میلیونه😂 مامانم گفت با کار نمیتونی درس بخونی میخوای جبران کنی بشین خوب درس بخون جبران می ... نه خب اگه کار نکنیم نامردی بلاخره شب تا صبح وقت برای درس هست منم زمان کنکورم عادت کردم بیشتر شبا بیدارم فقط نمیدونم چه شغلی خوبه ترم اول طلا میخوام بفروشم ولی باقی ترما یا کارآموزی دانشگاه پول بدن برای شهریه یا خودم یه جایی کار کنم گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
ayda2002 عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2024 نه خب اگه کار نکنیم نامردی بلاخره شب تا صبح وقت برای درس هست منم زمان کنکورم عادت کردم بیشتر شبا بید ... مامانم اجازه کار نمیده ببین پاره وقت شغل سبک پیدا کن کار سنگین سخت میشه کم میاره بدنت بالاخره شد اونیکه میخواستم...
doktoram عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2826 منکه حقوق بابام کمتره در حد 20،بنایی هم داریم🥲نمیدونم برم یا نه منم خیلیییی شک دارم از یه طرفم رشته ام خیلی درامدش خوبه با مطب زدن ماهی بالا ۱۵۰ میلیون درمیارم ولی میترسم تو دوران دانشجویی فشار به خانواده بیادحتی به بلاگری هم فکر کردم برای درامد گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
doktoram عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2826 مامانم اجازه کار نمیده ببین پاره وقت شغل سبک پیدا کن کار سنگین سخت میشه کم میاره بدنت شهر خودت قبول شدی؟من کرمانشاه مامایی نداشت سنندج قبول شدم کسی نمیفهمه کار میکنم یا نهبلاگری چقدر طول میکشه به درامد برسه؟ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود