2777
2789
عنوان

بیماری پدوفیلی همه بیاین

455 بازدید | 35 پست

پدوفیلی ( #بچه_بازی ) چیست؟؟؟

( این متن را حتما تا ته بخونید )

پدوفیلی نوعی اختلال روانیه که در اون فرد بیمار به شکل فانتزی یا عمل واقعی در فعالیت جنسی کودک را درگیر میکنه! افراد پدوفیل فعالیت جنسی با کودکان را ترجیح میدن معمولا و از این کار به هیجان جنسی و لذت، دست پیدا می‌کنن. پدوفیلی دامنه ی وسیعی از رفتارهای جنسی را در برمیگیره ولی معمولا با زور نیست اتفاقا با شوخی و مهربونیه. نه به این جهت که این روانی ها دلسوزن یا حس ترحم دارن. به این خاطر که خشونت مانع انجام کارشون میشه و بدون خشونت بهتر میتونن به کارشون ادامه بدن. و اگر مانعی سر راهشون به وجود بیاد، حتی ممکنه کودک را به قتل برسونن.

افراد پدوفیل(بچه باز) رفتارهایی مثل عورت نمایی در مقابل کودک، استمنا در مقابل کودک، نوازش، لخت کردن کودک بدون تماس جنسی از خود بروز میدهند یا کودکان را وادار به شرکت در رابطه ی جنسی و مقاربت میکنند و خودشون فقط و فقط از مشاهده اش لذت میبرند!

پدوفیل می‌تونه پیر یا جوان، مرد یا زن باشه. البته ناگفته نماند که اکثریت آنها مرد هستن! نکته ی مهم اینکه متاسفانه، برخی از اون‌ها در حرفه ای فعالیت میکنن که در اون آموزش و یا حفظ سلامت و رفاه کودکان و افراد جوان مسئله اصلیه و عده ایشون هم اقوام کودکان و حتی رابطه ی مستقیم ژنتیکی با کودک دارند!

اینکه چرا یک فرد پدوفیل میشه دلایل مختلفی میتونه داشته باشه؛ مثلا اینکه در کودکی اون مورد آزار جنسی قرار گرفته از فرد یک پدوفیل ساخته که البته همیشه هم لزوما مورد آزار جنسی قرار نگرفته ان.

از اونجا که قربانیان پدوفیلها کودکان هستن، پدوفیلها، سریع جذب تیم های ورزشی، مدارس و یا سازمانهای مذهبی و مدنی که با کودکان سر و کار داره میشن! و حتی گاه از اونجا که بچه های فامیل برای اونها سوژه های جذابی هستن، به شکل پرستار کودک از ما میخوان که بچه را پیش اونها بذاریم و ادعا میکنن که اصلا زحمتی نیس!

و متاسفانه از اونجا که خیلی خوب بلدن با بچه ها رابطه برقرار کنن و مهارتهای بین فردی خوبی با بچه ها دارن، کودکان هم راحت به اونها اعتماد میکنن! معمولا پدوفیل ها در دوان بلوغشان کشف میکنن که این حالت را دارن و در میان سالی دست به کار میشن تا آتشی بر خرمن نورسته ی زندگی ما بندازن!

شاید باورش سخت و حتی دردناک باشه اینکه 50 درصد مردانی که برای پدوفیلی در آمریکا دستگیرشدن یا خودشون پدر هستن و یا حداقل ازدواج کرده بودن!!

پدوفیل ها آشنا هستن! هرررگز کودکتون رو تنها با بزرگتر از خودش (حتی پدربزرگ، عمو و دایی ) رها نکنین.

پدوفیل ها اغلب متاهلن و بچه هم دارن پس به هیچ عنوان به کسی که خودش پدر یا مادره به عنوان شخص قابل اعتماد نگاه نکنین.

کودکان هیچ وقت تجاوزگر را رسوا نمیکنن!

از هر هشت کودک مورد تجاوز، فقط و فقط یک کودک، آزار جنسی را، گزارش کرده!!!

پدوفیل ها معمولا بهره هوشی پایینی دارن!

دولت باید حتما امکاناتی را فراهم کنه که تمام بزرگسالانی که با کودکان سروکار دارن، تست تمایلات جنسی بگیره!

مشاوره در دوران دبیرستان، در شناسایی پدوفیل های آینده و پیشگیری از فاجعه کاملا موثره! مراجعه به روانشناس اونها را درمان میکنه(درد بی دوا نیس)

در نهایت وظیفه حفظ کودک در برابر پدوفیل ها برعهده والدینه. بنابراین سهل انگاری نکنین و به امید این که کودکتون آزار جنسی را گزارش میده و گفتن اینکه این اتفاق برای ما نمی افته، بچه را با هیچ آشنایی که بزرگتر از اونه تنها نگذارین، بیاین و با بچه هامون صادق باشیم و این حقیقت تلخ رو به بچه ها هشدار بدیم و بگیم مراقب خودشون باشن و به غریبه و آشنا اعتماد نکنن. در جامعه همه سالم نیستن. بگیم بدنشون و نقاط خصوصیشون را به کسی نشون ندن. حتی پرستار، دایی، عمه، شوهر خاله و ... و حتی پزشک و معلمشون. مگه اینکه هم پدر و هم مادر بدونن!

خواهشاً این یادداشت را برای تمام کسانی که بچه دارند بفرستید 🙏🏻

دوست دارم عشقم 😍

دقیقا به عمو و دایی و هیچ کس اعتماد نکنید من خودم شاهد یه نفر بودم که به برادر زاده ۱۱ ساله خودش نظر داشت و چه کارا که باهاش نمیکرد

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استمنا چیه

خود ار ضا یی

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

ممونم بابت آگاهیتون زیبا بود🤍

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

ممنون💋❤

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دوستم تو۷سالگی رفت خونه همسایشون بادخترش بازی کمه و درخفاپدر دوستش اونوگیرمیاره بهش تجاوز میکنه حالااون ۲۰سالشه ولی هیجکس نمیخادش دلم میگیره هربارمیبنمش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هیچ وقت ب هیچ کس اعتماد نکنید نگید این داییشه اون عموشه بخدا بچه ای ک بهش تجاوز بشه هیچ وقت نمیاد بهتون بگه فقط داغون میشه و آینده و زندگیش بر باد میره اینم بگم افراد پدوفیا اتفاقا مهربونن اینجور نیست ک شما پیش خودت بگی بابا فلانی بچه منو خیلی دوس داره خیلی باهاش مهربونه اصلا امکان نداره همچین آدمی باشه بخدا دیدم ک میگم لطفا لطفا مراقب بچه هاتون باشید 

دوست دارم عشقم 😍
دوستم تو۷سالگی رفت خونه همسایشون بادخترش بازی کمه و درخفاپدر دوستش اونوگیرمیاره بهش تجاوز میکنه حالا ...

بله منم خیلی دیدم وشنیدم همش بخاطر سهل انگاری والدین هست بخدا 

دوست دارم عشقم 😍