2777
2789
عنوان

برای جلو در مدرسه طلا بندازم

207 بازدید | 21 پست

تمامه مادرا جلو مدرسه دخترم سرویس هاشون رو النگو و.... میندازن من طلا دارم اما هیچ استفاده نمیکنم فقط حلقه اونم میام خونه درمیارم (پوستم به طلا و بدل الرژی داره )

😐🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️الان من هیچی ننداختم ته دلشون نگن نداره فقیرع و.... بنظرتون فقط برای مسیر یه کوچولو طلاهام رو بندازم و بیام خونه در بیارم خوبه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا شانس نداری یکی میاد خفتت میکنه همه ازت میزنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

😂😂😂😂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چه چیزایی رو دقت میکنید

من ک میرم بیرون روی طلاهامو میگیرم کسی نبینه برای امنیت خودم 

حتی حلقه و انگشترمو خیلی وقته درآوردم فقط النگو دستمه اونم سعی میکنم دیده نشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی