2777
2789

کم آوردم خدایی الان نشستم گریه زاری ، تو شهر غریب ۱۵ ساله شوهرم صبح میره شب میاد شبم میاد براش مهم نیست خسته هم نیستم با ۳ تا بچه کوچیک روانم داغون شده ، و مهمتر دخترم کلاس ششم هست تکالیفش روانیم میکنه تا مینویسه حرصم میده ،حمام نمیره بو گند عرق میگیره باید به زور بندازم حمام . مسواک نمیزنه باید حتما بهش بگم .

الانم مثل خل و چلا افسرده شدم فکر کنم یاد زایمان هام افتادم و که تنها میرفتم زایشگاه زایمان میکردم با اون دردم خودم بچه رو میشستم مای بی بی میکردم با اون دردام حاضر میشدم مرخص میشدم از بیمارستان شوهرمم که راه نمیدادن بخش زنان .

الان یه سری میاید میگید که چرا بچه آوردی ؟ بچه اولم که همه میارن ،دومی رو شوهرم گفت پسر بیاریم گرمیجات و کوفت و زهر مار و روز تخمک گذاری و فلان و دختر شد ، سومی که اصلا نمیدونستم باردارم ،چون تنبلی تخمدان داشتم عقب جلو میشد پریود هام و اینجور شد که گند زدم .تا مرحله سقط رفتم ولی شوهرم نزاشت .

اما الان کم آوردم . 

چکار کنم کمتر حرص بخورم ..

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من رفتم از عطاری جوشنده اعصاب گرفتم صبح صبح دم میکنم میخورم ..خیلی خوبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم از عطاری جوشنده اعصاب گرفتم صبح صبح دم میکنم میخورم ..خیلی خوبه

چیه ؟گل گاوزبان؟؟ من هر چیزی میترسم بخورم 

بعد از ۱۵ سال اونجا حکم وطنت رو داره هنوز میگی شهر غریب؟؟

فرض کن تو شهر خودتم بودی با این بچه ها بازم باید میموندی تو خونه و حرص حموم نرفتن دخترتو میخوردی عزیزم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چیه ؟گل گاوزبان؟؟ من هر چیزی میترسم بخورم

قاطی چن تا چیز باهم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

برا خودت ارزش قائل شو خودتو دوست داشته باش

یه هنری یاد بگیر

دخترتم تنبیه کن ک تکالیفشو بنویسه حمومشو بره

پیاده روی برو اگ پول داری تراپیست برو

فیلم ببین  وقتایی خونه رو تمیز میکنی مثلا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

میتونم بگم خسته نباشی ❤️💐 

اون یه سری که میکن چرا آوردی بیخود میگن دلت خواست اوردی بچه بحثش جداست مگه ادم دیگه ازدواج میکنه که چی بلاخره لذت زندگی بچست. 

منم دلم میخواد ازدواج کنم حتی افتخارمیکنم که تو شرایط تو باشم یه روز 🤩

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

جوشانده ی چی

عزیزم چن تا چیز قاطی دو بسته ها اماده بود...گفتم خیلی بی اعصاب و جوشی هستم ..بهم داد گفت صب دم کن بخور...

الان میخورم تپش قلبم و اعصابم بهتر شده

زندگیه دیگه ولی واقعا حالتون درک میکنم شرایط سختی دارید

ممنون درک میکنید .

من ادم صبوریم ها ،از بابت بچه هامم خیلی خوشحالم ، به قول شما زندگی دیگه ولی واقعا گاهی کم میارم حس میکنم رگ های مغزم داره متلاشی میشه 

برا خودت ارزش قائل شو خودتو دوست داشته باشیه هنری یاد بگیردخترتم تنبیه کن ک تکالیفشو بنویسه حمومشو ب ...

باورت میشه ، خیاطی میکنم ،رو سفال نقاشی میکنم ، قلاب بافی میکنم ، تو هر سوراخی یه دست بردم . پیاده روی هم هر روز دخترم میبرم مدرسه میارم . با تنبیه درست نشده .

ولی با این ها بازم گاهی کم میارم