2777
2789
عنوان

واای دیروز آبروم رفت خیلی حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 27 پست
مادرشوهرت زنه خوبیه؟

آره خانم خوبیه، منم اصلا با اومدن اونا مشکلی نداشتم که، از شوهرم عصبانی شدم چون هم میدونست دخترم مریضه و اذیت میکنه هم مونده ساعت 7 زنگ زده هم اینکه دستوری میگفت شام بذار 

بنظرم زشت بود حرکتت حتما برا مادر شوهرت توضیح بده دل مکدری نباشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کی بگم؟ به شوهرم؟ بهش شب گفتم. گفتم قبل تماس تو ما داشتیم باهم بحث میکردیم، از طرف دخترمون داشت ا ...

نه گلم به مادر شوهرت بگو بگو شوهرم فکر کرده تماس گرفتم چرا گفتی دستور میدی بهش گفتم با پسرم بودم 

نه گلم به مادر شوهرت بگو بگو شوهرم فکر کرده تماس گرفتم چرا گفتی دستور میدی بهش گفتم با پسرم بودم

آره اگه روم بشه بهش میگم ولی اصلا روم نمیشه چون حس میکنم باور نمیکنه

شوهرت باید حواسش میبود

یاد خودم افتادم اوایل ازدواجم شوهرم خییلی بچه ننه بود یکسره میرفت خونه ی مامانش (خونه ی مامانش یه کوچه بالاتره) بعد یه شب خواهرشوهرمم اونجا بوده خواهرشوهرم خونش شهرستانه و دیر به دیر میاد خونه ی مادرش. شوهرمم سرگرم حرف زدن با دامادشون بوده و دیروقت شده بود منم گوشیم شارژ نداشت زنگ بزنم.. خلاصه خواهرشوهرم میگه دلم واسه زهرا (من) تنگ شده اگه خواب نیس بیام ببینمش شوهرمم میگه باشه بریم سوپرایزش کنیم😬گفته بود تو پشت در قایم شو بعد از ۵ دقیقه بیا تو. خلاصه تا شوهرم اومد تو من جیغغغغ بنفش کشیدم که چرا از ننه ی جندت سیر نمیشی😂😂😬واای آبروم رفت. شوهرم که کلا پس افتاد خواهرشوهرمم خودشو زد به اون راه

شوهرت باید حواسش میبودیاد خودم افتادم اوایل ازدواجم شوهرم خییلی بچه ننه بود یکسره میرفت خونه ی مامان ...

باز خوبه دعوا راه ننداختن به مادرشون فحش بد دادی

حالا خونه مه برعکسه شوهرم فحش بد میده

باز خوبه دعوا راه ننداختن به مادرشون فحش بد دادیحالا خونه مه برعکسه شوهرم فحش بد میده

نه من کلا بددهنم شوهرم منو میشناسه و میدونه فحشام ار ته دل نیس و فقط زبونی فحش میدم ولی خونوادش نمیدونستن. من دیدم شوهرم سریع لبشو گاز گرفت و خواست اشاره کنه بهم.. ولی دیر شده بود 

خواهرشوهرمم اصلا به روی خودش نیورد 

نه من کلا بددهنم شوهرم منو میشناسه و میدونه فحشام ار ته دل نیس و فقط زبونی فحش میدم ولی خونوادش نمید ...

ناراحت نمیشه؟؟

من به عنوان یه آدمی که همسرش بددهنه واقعا اذیت میشم هرچی هم فک کنم از ته دلش نیست و روی زبونشه فقط 

خواهرانه بهت میگم همسرت ازت زده میشه . بعد مدتی مرور میکنه میگه این بارها به مادر خواهرم فحشای ناموسی داده 

دست خودم نیس عصبانی میشم دست میزارم رو نقطه ضعفش

دقیقا همسر منم همینه

کسایی وع بددهنن میدونی با عصبانیت و فحش خودشونو تخلیه میکنن ولی طرفشون رو از نظر روانی پر میکنن

شاید طرف به خاطر زندگیش چیزی نگه و از همسرش منزجر میشه 

آدم بددهن فک میکنه حالا یه چیزی گفتم تو دلم که چیزی نیست ولی اونی که فحش نمیده فحشی که شمادمیدی رو توی ذهنش حلاجی میکنه .تو. دلش میگه مادر من که خراب نیست خراب یعنی فلان یعنی این ادم اینجوری فک میکنه جلوی من اینجوری میگه جلوی بقیه چی میگه و هزارتا فکر دیگه و کم کم دیگه اون حس سابق رو نداره یه جایی دیگه میبره اونجا نقطه سقوطه اگه میتونی ترک کن 

شوهر من دیشب آرزو میکرد کاش هیچ وقت آدم عصبانی نشه

من خیلی ازش دور شدم و اینو فهمیده به خاطر بچه هام دارم زندگی میکنم

آره،ولی حداقل هرچی بگن نمی‌ذارن طرف بفهمه ولی منه خاک بر سر بخاطر هواس پرتیم... خدایی مادرشوهرم خانم ...

پیش میاد خسته بودین یا هر چی 

اشکال نداره

محبت کنید خوشرویی کنید از یادشون میره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم