2777
2789
عنوان

کربلا رفتن...

158 بازدید | 19 پست

آبجیای گلم لطفا راه درستو بهم بگید 

من اگه خدا بخواد احتمالا تو اردیبهشت برم کربلا 

ایشالا قسمت همه بشه 

خودم بیصبرانه انتظار میکشم ولی خیلی دودلم چون هنوز مامانم کربلا نرفته 

همیشه دوست داشتم اول مامانم بره بعد من حالا الان هرچی به مامانم میگم بیاد باهم بریم میگه نه من شرایطشو ندارم خودمم خیلی ناراحتم بدون مامانمو وزودتر از اون برم

حالا به نظر شما چیکار کنم 

کار اشتباهی میکنم زودتر از مامانم میرم یا ربطی نداره اینا زاده تخیلات منه؟؟؟؟

پیش خودم همیشه میگفتم اول مامانم بره بعد من 

الان هرچی بهش میگم میگه نه تو برو بخاطر من کنسل نکن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

نه عزیزم به نظر من ربطی نداره برو و اونجا دعا کن قسمت مادرت هم بشه این فرصت رو از دست نده

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ من كه ارزومه يه بار ديگه برم پارسال پياده روي رفتم 😭

تورو خدا رفتي ياد منم بكن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

منم زود تر ازمامانم رفتم و اون هنوز نرفته ميفهمم چي ميگي اما برو 

هرچي ميتوني استفاده كن از لحظه و لحظت😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اخ من كه ارزومه يه بار ديگه برم پارسال پياده روي رفتم 😭 تورو خدا رفتي ياد منم بكن 

چشم عزیزم ایشالا قسمت شد حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم زود تر ازمامانم رفتم و اون هنوز نرفته ميفهمم چي ميگي اما برو  هرچي ميتوني استفاده كن از لح ...

خودمم میترسم کنسل کنم یه وقتی دیگه طلبیده نشم خیلی کربلارو دوست دارم 

مامانمم نمیاد اعصابم خورده همش

معلوم که نباید کنسل کنی سفر کربلا سفری که وقتی طلبیده شدی باید بری انشالله مامانتون هم به زودی بره

ان‌شاءالله

ببین همه خانواده من رفتند به جز من و خواهرم هیچ کس هم سفرش و به خاطر اون یکی کنسل نکرد منم قلبا دوست ندارم کسی به خاطر من زیارت امام حسین و به تاخیر بندازه ادم از فردای خودش خبر نداره شاید زندگی فرصت دوباره نده بهمون ......رفتی اونجا دعا کن  امام حسین من و مامانت و ادمایی مثل ما وکه ارزو داریم و هم بطلبه

خوش به حالت منم دوس داشتم برم ولی وقتی یه بار اربعین رفتم حالا اسم کربلا میاد دوس دارم بازم برم یعنی ...

منم شاید اربعین برم اما خیلی ها بهم میگن برای ادمی که تا حالا نرفته اربعین رفتن لطفی نداره

[QUOTE=57022166]ببین همه خانواده من رفتند به جز من و خواهرم هیچ کس هم سفرش و به خاطر اون یکی کنسل نکرد منم قلبا دوست ...[/QUچشم عزیزم ایشالا قسمت همه بشه 

منم شاید اربعین برم اما خیلی ها بهم میگن برای ادمی که تا حالا نرفته اربعین رفتن لطفی نداره

منم بار اولم بود اربعين رفتم يه نگاه به گنبدش همه غماتو ميبره كاش دوباره بطلبه امسالم برم 😢

دقیقا منم اولین بار میخواستم اربعین پارسال برم مادرشوهرم گفت چون تاحالا نرفتی اولین بار یه وقت دیگه برو که قشنگ استفاده کنی اربعین نمیتونی قشنگ زیارت کنی