2777
2789
عنوان

تا حالا شده کوتاهی قد بچه درمان بشه

313 بازدید | 53 پست

با هرمون رشد یا دارو اینا اخه هرچی تاپیک میخونم میگن بهتر شده ولی ن به اون قد دلخواه برسه یعنی ژنتیکی باشه نمیشه کاریش کرد من بچم تا یه سالگی عادی بود رشدش بعد یهو ۵ماه یه سانتم رشد نکرد الان سه ماه دیگه سه ماهش میشه ۸۷سانته

قد خودت و شوهرت چنده

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بچه تو ببرش متخصص غدد کودکانتهرانی؟

ن تهران نیستم ولی اگه مجبور بشم تهرانم میارم.راستش از نیش کنایه های آدمای بیشعور دورم خسته ام چند روز پیش تو مهمونی یه زنه برگشت گفت بچت چه ریزه به خودتون رفته 

خودم ۱۵۴شوهر۱۷۷

قد بزرگسالیش حدودا ۱۷۰میشه اگه پسره 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
ن تهران نیستم ولی اگه مجبور بشم تهرانم میارم.راستش از نیش کنایه های آدمای بیشعور دورم خسته ام چند رو ...

تو گوگل سرچ کن دکتر رامین اسدی متخصص غدد کودکان و نوجوانان هست

دکتر کرامتی هم متخصص نوزاد و کودکان

باتوجه ب سن فرزندت ازشون وقت بگیر .ببر پیششون

جزو بهترینها هستند.شک نکن

ب اراجیف اینجا و فامیل تون و هر کس و ناکسی

هم توجه نکن

قد بجز ژن ب سبک زندگی و تغذیه خیلی ربط داره 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

مطمعنم ۱۷۰هم نمیشه

میشه بچه ها تو سن بلوغ قد میکشن

تو گوگل سرچ کن دکتر رامین اسدی متخصص غدد کودکان و نوجوانان هستدکتر کرامتی هم متخصص نوزاد و کودکانبات ...

با توجه به سن پیش هر دوتا میتونه بره حالا کدوم بهتره .اینا آنلاین ویزیت میکنن