2777
2789
عنوان

خیلی گیج شدم از رفتارای این پسر🥲

58 بازدید | 5 پست

اشنامونه یعنی همون کاملا میشناسیم حتی خانواده های همو میشناسیم و اونام همینطور همو میشناسن 

رشته هنریمونم یکیه و جفتمون پیج کاری داریم واسه همین من یه بار خیلی ت سرم افتاد برم فالوش کنم خلاصه اینکارو کردم اونم با اینکه پیجش کاری بود و فقط نزدیکاشو فالو داشت منو فالو کرد با خودم گفتم شاید چون یجورایی همکاریم و اشناییم فالو کرده و اهمیت ندادم

به بعد همیشه پستام و استوریامو نگاه میکرد همرو لایک میکرد تا اینکه یه بار بهم پیام داد و تحسینم کرد که کارت خیلی عالیه و اگه کاری داشتی من هستم بهم بگو منم خیلی محترمانه باهاش حرف زدم بعدها گه گاهی سوالی داشتم ازش میپرسیدم اونم خیلی زود جوابمو میداد واسم ارزش و احترام قائل بود در صورتی که باکس گذاشته بود واسش نوشته بود چرا جواب دایرکت نمیدی بعد من واسم سوال بود این چجوری انقدر زود جوابمو میده

خلاصه بی دلیل یهو زد انفالوم کرد منم چون فکر نکنه لجم گرفته انفالو نکردم ولی مثل سابقم پست و استوریاشو لایک نمیکردم تا اینکه از یکی از اعضای خانوادم سراغمو گرفته بود دوباره و راجب کارم کنجکاوی‌ کرده بود و گفته بود اگه کاری داشت من کمکش میکنم

هر موقع میبینتم خیلی نگام میکنه مدام حواسش ت یه جمع سمت من و خانوادمه هرجا باشم جلوم سبز میشه یه بار فهمیدم که یکی از کارامو از پیجم به مامانش نشون داده بود

به نظرتون حسی داره یا من توهم زدم

خب الان دیگه انفالوش کن منتظر چی؟ خودتو کوچیک نکن

اگه همون اول اینکارو میکردم خب مشخص بود که از کارش لجم گرفته که منم اینکارو کردم از طرفی از بچه بازی خوشم نمیاد چند مدت که گذشت اینکارو کردم چون واقعا واسم مهم نبود که دیگه فالوش داشته باشم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب علت انفالو کردنش چی بودکلا آدمیه که بروز نمیده هیچیو رفتاراش باهم تناقض داره اصلا نمیشه فهمید

شاید چون .خیلی وایساده که تو بفهمی . انفالو کرده که جلبه توجهی بکنه درکل اینایی که گفتی نشونه ی دوست داشتنه خواهرم