2777
2789

من استان اصفهان زندگی میکنم و تاحالا نیومدم شیراز، فاصله‌ش خیلی دوره؟ از شهر خودمون تا اصفهان یک ساعت و نیم دو ساعت تقریبا راهه.

با اینکه نیومدم اما خیلی دوست دارم این شهرو

نمیدونم چرا 

لحجشونم بنظرم خیلی بامزه و ناناست 

دوست دارم ایشالا دانشگاه شیراز قبول شم اما مثلا مامانم میگه راهش دوره و هیچکسم که نداریم . 

میخواستم بدونم آیا این دوری راه و اینکه اونجا غریبم ارزشش رو داره به دانشجو بودن اونجا چون بالاخره دانشجویی بخشی از زندگیه و انگار که تو یه بخشی از عمرت رو شیراز زندگی کردی!

حتی اگه خوب بود و بعد فارغ‌التحصیلی شغل پیدا شد یهو دیدیم موندم همونجا ایشالا 

میشه نظرتون رو بگید 

فاصله شیراز تا اصفهان ۵ ساعته حدودا 

ارزشش داره شیراز شهر باصفایی هست و مردم خونگرمی داره هیج وقت احساس غریبی نمیکنی

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه منظورت آب و هواست که عالیه

اکه منظورت مردم هستن که خیلی خونگرم و مهمون نوازن

بلخره یک دختر تنها باید هرجا میره مراقب باشه ادم خوب و بد همجا هست

راهشم دیگه با ماشین میای و میری چند ساعتی میشه

🌺ای اهل ایمـان از صـبر و نمـاز بـرای حـل مشکلات خود و پـاک مانـدن از آلــودگی ها و رسـیدن به رحـمت حـق کـمـک بخـواهید زیرا خـدا با صابران اسـت🌺

دور که هست ولی از شهر خودت مطمئنا خیلی بهتره پیشرفت برات محسوب میشه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شیراز به شدت شهر امن خوب تفکرات خوب آب و هوای خوب انواع و اقسام پاساژ تفریحگاه مردم خوب و خیلی خصوصا به دانشجو ها توی آدرس کمک میکنن و هر چی دلت بخواد داره و عالی هست

اما بستگی داره به رشته

بنظرم حتی المقدور شهر خودت بخون خوابگاه سختی های خودش رو داره و ترجیح همیییشه شهر خود آدم هست مگر اینکه شهرش کوچیک و ... باشه که شما اصفهان هستید و خودش هم خیلی خوبه.

شیراز به شدت شهر امن خوب تفکرات خوب آب و هوای خوب انواع و اقسام پاساژ تفریحگاه مردم خوب و خیلی خصوصا ...

نه من مال یکی از شهرای اصفهانم، حتی خود اصفهانی هارو هم خوب نمیشناسم، رشته همه که من الان تجربیم و ایشالا هدفم یکی از رشته هاییه که مرتبطه به درمان، حالا برام فرقی نداره چی قراره باشه .

میخواستم بدونم چجور جائیه که اگه خوب و امنه ایشالا خیلی تلاش کنم و بیام همونجا .

یکی گفته بود برا تنها زندگی کردن مجرد خوب نیست، اره؟ 🥲🥲

آخه هدفم اینه اگه خوب بود ایشالا برای همیشه بمونم همونجا و کار کنم و هیچ فامیل و آشنا و هیچی هم نداریم 

نه من مال یکی از شهرای اصفهانم، حتی خود اصفهانی هارو هم خوب نمیشناسم، رشته همه که من الان تجربیم و ا ...

نه شیراز شهر خیلی خوبیه اگر بری اونجا قطعا بهترین خاطراتت میشه بعدا .

همه چیزش اوکی و خوب هست .