2777
2789

برای من خریده بود یه بحثی کردیم  سر پول من بهش یه مولی قرض دادم گفتم بده اونم داد ولی بهدش دعوامون شد گفت تو هر وقت پول میخوای میدم هرچی میخوای بیرون میریم میخریم پولکی نمیتونی یکم صبر کنی بعد هدیه خریده بود نمیدونم چی بود انداخت بیرون قبلشم من به دوستش پیام داده بودم گفتم اگه فلانی پیشته بگو یه زنگ بزنه چون جواب نمیداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار زشتیه ک ب رفیق همسرت پیام میدی یا زنگ میزنی..بچه ک نیس خودش جواب میده چ کاریه..

حق هم با نامزدته پول دادی دیگع هی نگو بده بده یا از اول نده یا دادی اینقد بروش نیار غریبه نیس فرار کنه ک

خوب وقتی نامزدت جواب نداده ،اشتباه کردی پیام دادی به دوستش ..یه جوری که انگار شک داشتی بهش که چرا جواب نمیده خواستی آمارش و دربیاری  ..والله اون دوستشم حتما این فکر و کرده ..رفتارت درست نبوده ..من یبار اینکار و کرده بودم کلی فحشم داد گفت مرده بودمم حق نداری به کسی زنگ بزنی و پیام بدی  ..وقتی جواب نمیدم حتما دستم بند یا کار داشتم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......