الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موافقم بعضی ها واقعا دیگه از بی حجابی و حجاب اختیاری گذشته به بدن نمایی رسیده
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
نظر من اینه جای این افکار بچه گانه روی پیشرفتت فکر و تمرکز کنی!
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
ب همه ربط داره مثل اینکه تو ی کشتی همه باشند بعد ی نفر بگه من میخام جای خودم رو سوراخ کنم همینو خوب ...
افرین
حالا همین حرفتو ب ی موضوع دیگ سوق بده!
مث اقتصاد
دزدی
اختلاس
یسریا کشتی رو تا ناموس سوراخ کردن و داریم غرق میشیم پس اول برو کشتی اقتصادیو تعمیر کن بعد ی فکری بحال بقیه کشتی ها میکنیم
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
لطفا تو تاپیک من دعوا نکنید دعوا دارید خودتون تاپیک بزنید کسایی که مخالفن برن بیرون فقط فکر می کردم مردم ظرفیتشون خیلی بیشتر از این حرفا باشه مخصوصا خانما