2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم قبول کنم

62 بازدید | 2 پست

چند تاپیک قبلم که نوشتم یه سوال 

حس میکنم مقصر هستم هر چند این اتفاق ت ۸ سالگی هم بوده و اون آدم اینکارو کرد ولی افکارم اجازه نمیده قبول کنم مقصر من نبودم 

نمیدونم چیکار کنم..دلم میخواد بمیرم چون کارم اشتباهه بوده افکارسنجی رو داشتم و خودم بهدا بهش بال و پر دادم باید میدونستم اشتباهه نه؟

ببخشید نمیتونم برم مشاوره گفتم اینجا بگم 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
قاتلی

چی؟

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
چی؟

سلام خواهر گلم صبح که تاپیک زدی نمیدونستم در مورد خودت اون تاپیک رو زدی تنها خواهشی که ازت دارم این قدر خودتو اذیت نکنه

نمیگم همه ولی تقریبا اکثرا تو کودکی همچین دوران را دارند، حالا تو بازیها مثل خاله بازی یا دکتر بازی، نه از روی شهوت بلکه اکثر از روی کنجکاوی وشناخت بدن اطرافیان بخصوص اگر بفهمیم یا ببینیم بزرگترها این رفتارها رو دارند

شما ببینید این حرفها رو از منی میشنوید که دختر خودم سه سال از شما بزرگتره و بسیاری از سختیها وسرد و گرم زندگی رو چشیدم شما چند سال دیگه متوجه میشی که بخاطر چیزهای بی ارزش و گذرا ذهنتو درگیر کردی و خودتو سرزنش شما الان باید تمام سعی تلاشتو بزاری برای موفقیتهای بیشتر که اینده شیرین رو برای خودت و فرزندانت فراهم کنی

ما ادمها یه ترمزهایی تو مغزمون تعبیه شده حالا برای انجام خوب بهش میگیم شیطان ولی این تو همه زمینها با ما هستش و همواره میخواد مارو از موفقیت از شادی از ورزش نمیدونم از هر تلاشی باز بداره شما تجربه ای که تو کودکی داشتی باور کن انقدر بزرگ و مهم نیست ولی مغز به عنوان یه ترمز روش گیر داده و نمیزاره مسیر موفقیت رو طی کنی شما باید بتونی شکستش بدی بگی مگه چیه از این کار خیلی بیشترشو دارن اکثر جامعه انجام میدن شما این سایت رو نبین که خیلی از کاربرا از خودشون جلوه مقدس و معصوم میدن فقط ما مردهای سایت میدونیم که چه کاربرای دو رو میان این کاربرا وجود دارند بخدا تو خصوصی میان به ما پیشنهاد میدن ولی وقتی کسی ازشون راهنمایی و مشورت میخواد چنان میکوبنش که از زندگی نا امید بشه

امیدوارم حرفهایم کمک کوچکی بهت کرده باشه تا بتونی از زندگیت لذت ببری

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.