2777
2789
برای جای جوش چی خوبه؟

ببین من خودم اصن جوش نمیزنم امایکبارجوش زده بودم جاش مونده بود من چیزمیززیادامتحان میکنم روپوستم الان نیست حالا واقعانمیدونم باکدوماش رفته من اسکراب میزنم روغن نارگیل ماسک ماست و نشاسته ولی قبلا گلاب گلیسیرین میزدم مال من عمیق نبود اگرمال شماهست باید لیزرکنین

ببین من خودم اصن جوش نمیزنم امایکبارجوش زده بودم جاش مونده بود من چیزمیززیادامتحان میکنم روپوستم الا ...

این سوالو برای  کسی پرسیدم . جای جوشش عمیق نیست . ضمنا همیشه قبل از پریود شدن جوش می زنه. می دونید این نشونه چه مشکلیه؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش چنددسته هست جوش هورمونی هست مشکلی نداره 

متشکرم از راهنمایی هاتون😘

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

برای اولین بار در ایران

فروشگاه اینترنتی لاکورت www.locvert.ir

عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی لاکورت و کتی کت باساختاری گیاهی و ارسال رایگان سراسر ایران توسط پیشتاز و مشاوره محصولی با توجه به پوست صورت خود

تضمین اصالت کالا، دارای مجوز بهداشت، تاریخ انقضا و کد اصالت می باشد

لاکورت، مشاور زیبایی شما
جهت مشاور محصولی با توجه به پوست صورت خود و سفارش با شماره 09361012037 از طریق تماس تلفنی در ارتباط باشید

سلام عزيزم موهام مشكي هست اولين بار ميخوام رنگ كنم تا حالا رنگ نكردم پوستم گندمي روشن رو به سفيد هست فقط تن زردي داره 

ي رنگ موي بدون دكلره ميخوام كه شيك باشه لطفا با عكس باشه مرسي عزيزم تناژ قرمزي هم نميخوام داشته باشه بيشتر تناژ دودي ميخوام ي دنيا مرسي