2777
2789

هزینه غذا خوابگاه زیاده😭😭😭💔

ولی دوست دارم برم لیسانس بگیرم تو جامعه الان زشته دیپلم باشی💔

بعد خانوادم پولشو نمیدن مثلا حساب کردم فک کنم ماهی۳تومن شد😭💔

مامانم میگه تخم مرغ ببر بپز😭💔اصلا حوصله میکنم یعنی؟

خدایا چیکار کنم خودمم پولی ندارم سرکارم اجازه ندارم برم الان بحثم شد ک‌ اجازه میدین برم سرکار میگن نه حق نداری 💔😭مامانم میگ بوفه دانشگاه اگ کار هس برو😐💔💔😭

خدااایااا چیکار کنم موندم برم دانشگاه یا کلا بیخیال بشم😭

تازه همش برا غذا نیس مثلا من  کاش منو به این دنیا نمیاوردن کاش سقط میشدم😭💔خدااا من چ گناهی کردممم ایخداااا کاش ازدواج کنم کاش شوهر پیدا شه برام😭😭😭💔

توروخدا اگه پول ندارید بچه نیارید 😭😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر دعوا کن

که هم دانشگاه بری

هم کار کنی

بگو میخوای مستقل شی

یا خرج دانشگاه تو بدن 

وقتیم رفتی دانشگاه، میتونی بیوفتیم دنبال کار پاره وقت 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فقط بخاطر غذا؟ 

یا هزینه خوابگاه

حتما برین دانشگاه

یه غذایی تو خونه میمونه ببرین بالاخره

سر کار رفتن اجازه نمیخواد 

ببینید اجازه همیشه 👈 خیر جوابش 

شما کار و پیدا کن برو کسی نمیگه نه 

اصلا اجازه نگیر تو زندگیت از کسی 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دانشگاه رو‌برو حتما. اگر الان. هم شهر دوری قبول شدی، مهم نیست جنم کار داشته باشی، کار دانشجویی تو محیط دانشگاه هست. وام دانشجویی هست. بعدشم غذای دانشجو‌ارزونه نسبتا. 

ولی بنظرم ب مامانت بگو باشه تخم مرغ میخورم و قناعت میکنم. بذار خرت از پل رد شه 

فقط بخاطر غذا؟ یا هزینه خوابگاهحتما برین دانشگاهیه غذایی تو خونه میمونه ببرین بالاخرهسر کار رفتن اجا ...

هزینه خوابگاه ک‌ترمی فک کنم 1تومن بیشتر نشه اونو بابام میده 

ولی غذا رو بگم دعوا میشه یا الان وسیله لازم دارم برا خوابگاه پول نمیدن بخرم حالا اینا به درک پول خوابگاه و غذا رو بدن بسمه😭😭😭💔

هزینه خوابگاه ک‌ترمی فک کنم 1تومن بیشتر نشه اونو بابام میده ولی غذا رو بگم دعوا میشه یا الان وسیله ل ...

خوب خوبه که خواهر 

غذا هم بلاخره ساندویچ سمبوسه ای.... بخور

یه پول ماهیانه که میدن نهایتا 

از الان این حرفا رو پیش نکش 

نمیذارن گرسنه بمونی تهش 

غصه نخور 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد