2777
2789
عنوان

کاش بابام پشتم بود برا جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست
در چه حدی ازش پول میخوای ببخش سوال میکنم میخوام فقط راهنمایی کنم

تولدم بود

اون زمان طلا ۶۸۰۰بود

گفتن انگشتر یه گرمی بخر واسم 

نخرید 

داشت و نخرید 

یه ماهه میگم یه شاخه گل برام بخر نمیخوره

از اول عقد گفتم گل بخر نمیخره

درماه پونصد یا یه تومن میگم بده لباس هم بزور دوبار مانتو خرید

اگه واقعاااا ۵۰۰ تا یه تومن میخوای این علم شنگه ها رو را میندازه این فرد مناسب زندگیت نیست جدا شو من نامزدم طفلک درامد خاصی فعلا نداره دانشجوعه ولی خیلی بیشتر از این بهم میده من فک کردم ماهانه چندین ملیون میخوای

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده آدم خسیس من یکی رومیشناسم خسیسه حاظر نیست یه مرغ بخره بیاره خونه .

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

خیلی خسیسه یه تومن هم پوله؟

نمیده میگه میخام پول فلانی رو بدم 

وسیله بخرم 

در صورتی که همه قسط دارن

خدا شاهده پول میده منو خون به جیگر می‌کنه 

همه توی عقدن قرض و قسط دارن

دوماه سرکار نرفت بیکار بود 

خستم بریدم 

خیلی کنار اومدم باهاش خرج زیاد هم نمیخام در ماه یه تومن هم بزور میگیرم ازش

واسه خودت یه شغل پاره وقت و آبرومند پیدا کن، مثلا چه رشته ی دانشگاهی رفتی یا چه حرفه ای بلدی؟ بعد واسه خودت با حقوق خودت هر چیزی که دلت خواست میخری، شوهرت هم قطعا داره واسه مخارج عروسی پس انداز میکنه

تولدم بوداون زمان طلا ۶۸۰۰بودگفتن انگشتر یه گرمی بخر واسم نخرید داشت و نخرید یه ماهه میگم یه شاخه گل ...

علاوه بر خسیسی فک میکنم حسی هم بهت نداره بنظرت خوب نیست بگی فلان کادو رو برام بخر ولی خب ایشون میتونه ماهی یه شاحه گل به عنوان کادو بهت بده

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

اگه واقعاااا ۵۰۰ تا یه تومن میخوای این علم شنگه ها رو را میندازه این فرد مناسب زندگیت نیست جدا شو من ...

اینم کار می‌کنه 

ولی واسم ارزش قائل نیست دلمو سرد می‌کنه 

هیچکس برای جدایی پشتم نیست 

خستم بریدم

دلمو بدست نمیاره

زن با یه ذره خرج کردن دلش گرم میشه

علاوه بر خسیسی فک میکنم حسی هم بهت نداره بنظرت خوب نیست بگی فلان کادو رو برام بخر ولی خب ایشون میتون ...

کلامی بهم میگه دوستت دارم 

چی فایده ازون مردی که واست ارزش قائل نباشه

پنجاه بار بیشتر گفتم گل بخر 

نمیخره

کلامی بهم میگه دوستت دارم چی فایده ازون مردی که واست ارزش قائل نباشهپنجاه بار بیشتر گفتم گل بخر نمیخ ...

جدا شو خودت پشت خودت باش تو زندگی خووتت اذیت میشی وقتی برا خریدن یه قاشق برا خونش بازخواستت کنه

واسه خودت یه شغل پاره وقت و آبرومند پیدا کن، مثلا چه رشته ی دانشگاهی رفتی یا چه حرفه ای بلدی؟ بعد وا ...

همه خرج مخارج عروسی دارن تنها این نیست 

بخدا که من خودم بیشتر بفکر زندگی ئم

ولی حدی داره

اگه میخاستم برم سرکار خودم خرج خودمو بدم شوهر میخاستم چیکار 

جدا شو خودت پشت خودت باش تو زندگی خووتت اذیت میشی وقتی برا خریدن یه قاشق برا خونش بازخواستت کنه

کاش کسی پشتم بود برا طلاق با یه بابای روانی بدتر از اون 

الان دل سرد دل سرد شدم 

کاش کسی پشتم بود برا طلاق با یه بابای روانی بدتر از اون الان دل سرد دل سرد شدم

به بابات گفتی ؟

چی گفت

مثلا در ماه چقدر پول به شما میده واسه خریدهای لازم؟؟

هیچی نمیده

این ماه یه تومن می‌خاست بده سه روز امروز فردا میکرد 

قهر کردم محلش نمیدادم اشکمو در آورد خرید