2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست
میفهمم

دیگه اعصابی برام نمونده 

دلم میخواد باهمه دعواکنم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اعصابی برام نمونده دلم میخواد باهمه دعواکنم

درکت میکنم ولی خدا برات جبران میکنه همونطور که واسه من کرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هی با خوندن عنوان ومتن تاپیکت آهی به عمق روزایی که بچه طلاق شدیم منو خواهرم کشیدم.چهل وچهار سالمه 5سالیگیم جداشدن رفتن پی زندگیشون هنوزم که هنوزه وخودم یه مادرم تلخی اون دوران یادم نرفته مخصوصا بعد ازدواجم.به عنوان یه دختری که فرزند طلاق بودم والان یه مادرم به هیچ عنوان برام طلاق پدرومادری که بچه دارن مخصوصا دختر برام قابل دفاع وتوجیه نیس.حتی یادآوری گذشته وحسرتایی که به دلم موند آزارم میده 

درکت میکنم ولی خدا برات جبران میکنه همونطور که واسه من کرد

نمیدونم خدا چجوری میخواد جبران کنه

ولی من اعصاب خودممم ندارم چه برسه آدم جدید 

انقدر طلاق سنگنین و بدی گرفتن با آبروریزی از هم جداشدن 

پشت خودشون و من کلی صفحه گذاشتن 

نمیدونم چجوری میخوان جواب منو پس بدن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
هی با خوندن عنوان ومتن تاپیکت آهی به عمق روزایی که بچه طلاق شدیم منو خواهرم کشیدم.چهل وچهار سالمه 5س ...

عزیزم😭دردش انقدر عمیق که میمونه باآدم

شما موقع ازدواجتون چون بچه طلاق بودین مشکلی پیش نیومد براتون؟

احسنت لااقل تو حسرت ندیدن محبت مادر نمیونه

ولی خدا لعنت کنه هرکسی که به امثال من متلک میندازه به خدا جیگرم خونه💔

مثلا عموم میگه مثلا طلاق گرفتی که راحت بشی چرا بچه رو آوردی استخون تو گلو آوردی واسه خودت

نمیدونم خدا چجوری میخواد جبران کنهولی من اعصاب خودممم ندارم چه برسه آدم جدید انقدر طلاق سنگنین و بدی ...

درکت میکنم وضعیت منم بهتر از شما نبود اوووه اینقدر من از همه حرف شنیدم که باورت میشه حالم از تک تک فامیل هام بهم میخوره از شب عروسیم تا الان که بیش از 8 ساله حاضر نشدم هیچکدومو ببینم بابامم ندیدم از شب عروسیم الان بچم پنج سالشه اصلا فکر نکنم بدونه من بچه دارم زندگی ما هم اینطوریه دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درکت میکنم وضعیت منم بهتر از شما نبود اوووه اینقدر من از همه حرف شنیدم که باورت میشه حالم از تک تک ف ...

عزیزمممم 

با فامیلات هم قطع رابطه ای؟

راحتی اینجوری خوبه؟

عزیزمممم با فامیلات هم قطع رابطه ای؟راحتی اینجوری خوبه؟

ننمیدونم قطع رابطه ام یا نه 

تو این مدت نه اونا دعوتی چیزی کردم نه من سراغی گرفتم حتی دیدن بچمم نیومدن برام مهم نیست بهتر دیدن قیافه ها نحسشون من یاد روزای تلخ قدیم میندازه همون بهتر نباشن 

اره ارامش دارم تو زندگیم باورت میشه حتی فکر کردن بهشون باعث میشه حالت پنیک بهم دست بده ترجیح میدم بهشون فکرم نکنم 

عزیزمممم با فامیلات هم قطع رابطه ای؟راحتی اینجوری خوبه؟

عزیز دلم نگران نباش توی ازدواجت هیچ تاثیری نداره  خدا هواتو داره من اطرافم بچه طلاق دیدم  دختره پدر مادرش با آبروریزی بدی جدا شدند الآن دختره ازدواج خیلی خوبی کرده شوهرخوب زندگی خوب

یعنی شما راضی بودین تو خونه ای که پر از تشنجه ، هر روز دعوا و بحث و کشمکش های

بی سرانجام و خیلی وقتا خشونت و کتک کاری هست کنار پدر مادر تون زندگی کنید؟

خیلی از مادرا به خاطر آرامش بچه هاشون جدا میشن، 

یعنی شما راضی بودین تو خونه ای که پر از تشنجه ، هر روز دعوا و بحث و کشمکش هایبی سرانجام و خیلی وقتا ...

نوشته های منو خوندید اصلا دوخط اولو برای شما گفتم

بله عزیزم همه رو خوندم،

واقعا برام سوال هست،از شما به عنوان دخترم سوال پرسیم،

که بتونم درست تصمیم بگیرم!

دختر من ده سالشه، دارم تلاشمو میکنم که دخترمو نجات بدم

از شرایط متشنج خونه ای که فقط اسمش خونه اس!

این تاپیک شما برام تلنگر بود که اگر یه روزی بتونم از نظر خودم موفق بشم

دخترم مثل شما قضاوتم خواهد کرد؟ 

یعنی این تلاش من برای رسیدن به آرامش  از نظر دخترم بی معنی خواهد بود؟