2777
2789

دو سه سال از مامانم کوچیکتره 

زیاد نمیبینمش در حد ۳ ماه یه بار

بعد این چند باریه گیر میداد چرا به بچت شیر خشک میدی من محل ندادم تیکه انداخت محل ندادم

بعد امروز تو جمع زنا برگشت  نیشگون گرفت گفت چرا به بچه شیر خودتو ندادی من اگه مادرشوهرم بودم میدونستم چیکار کنم باهات

منم گفتم منم اون موقع میگفتم به تو چه

مادرشوهرم برگشت گفت عروسای الان خیلی سرتق شدن نگو که برای جوابت میگن به تو چه

خالش برگشت گفت دیکه بهم گفت به توچه دیگه 

منم گفتم اره گفتم

بعد شروع کرد من اگه آینده عروس داشته باشم فلان میکنم حق نداره ال کنه بل کنه

خلاصه همه خیلی بد نگا کردن بهم که جوابشو دادم

به نظر خودم حقش بود 

به نظر شما بد گفتم؟

آخر سر موقع خداحافظی گفت میموندی دعوا میکردیم

در کل این آدم پشت سرم هم همش غیبت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خیلی با ملاحظه جواب دادی چون همینکه متن رو خوندم جوابای بدتری ب ذهنم خطور کرد....

به خدا اگه اولین بارش بود چیزی نمیگفتم

بیست دفعه پشت سرم غیبت کرده فقط

اونجا هم من هم آرایش داشتم هم لاک  همش میگفت اگه کسی خوشگل باشه آرایش نمیکنه ملت خراب شدن همه لاک میزنن و ...

اونجایی ک گف میموندی دعوا میکردیم میگفتی نه من بیکار نیستم با شما دهن به دهن بشم حرف بعدیتونم درسته من که کار خودمو میکنم

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

اوفی دلم خنک شد

بذار بد نگاه کنند

بیشعوره و سزای بیشعور ریش رو دیده 

من هی میگم خاله م مامانم 

طفلکها تا بحال انگشت بهم نزدن چه برسه نیشگون و سرزنش 

ما میگیم نصف حق طرف بوده 

اره یکم ملایم تر باید میگفتی یا جواب نمی‌دادی کلا جلو خانواده شوهر سکوت بهتره یا اینکه مودبانه از جو ...

نمیدونم

گفت اگه مادرشوهرم بودم منم گفتم اگه بودی میگفتم به تو چه 

مستقیم که نگفتم به تو چه

به خدا اگه اولین بارش بود چیزی نمیگفتمبیست دفعه پشت سرم غیبت کرده فقطاونجا هم من هم آرایش داشتم هم ل ...

اخ اخ ینی چه صبرررری داررری هیچی نمیگییی والا من یباز کاشت ناخن زده بودم پدرشوهرم بهم گیر داد من گفتم من اینکارو دوست دارم و بازم انجامش میدم امیر(شوهرم)هم مشکلی نداره ولی مامان هیچوقت نمیتونن کاشت بزنن چون شما دوست ندارین اینجوزی بهش گفتم ک هرکاری من میکنم ب خودمو شوهرم ربط داره تو در نهایت میتونی درمورد زنت نظر بدی ک چیکار کنه چیکار نکنه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻