2777
2789
عنوان

میخوام برم سر کار

55 بازدید | 9 پست

بچه کوچک دارم

میخواستم برم سرکار، تدریس

ولی چون بچه مو جایی نمی تونم بزارم میخوام پیشنهادی که بهم شده رو رد کنم، مهد هم نمی تونم بزارم هم بچه م خیلی کوچکه هم درآمدش اونقدر نیست که هزینه مهد رو بدم و بازم بصرفه

با پدرم که صحبت می‌کردم، اونم نظرش همین بود

دوستام همونجا کار میکنن، خیلی پیشرفت کردن تو کارشون

هممون بچه های تاپ دانشگاه بودیم، من شاگرد اول بودم درسم از همه بهتر بود، ولی الان مشغول بچه داریم، ناراضی نیستم، و بچه بزرگ بشه حتما کارمو از سر میگیرم، ولی این که از همشون عقب افتادم هم یه کم دلگیرم میکنه، خیلی رویاها داشتم که بهشون نرسیدم، و چون بااستعداد بودم بیشتر دلم میگیره

بابامم تو حرفاش بهم گفت با این که فوق لیسانس داری ولی اونقدر که باید سواد نداری😐🤣 اون موقع هام. که دانشجو بودم و خودم پاره میکردم که شاگرد اول بشم همیشه میگفت تو درس خون نیستی😐 میگفتم پس چرا شاگرد اولم، می‌گفت اونا همه بدتر از تو هستن😐😆 دروغ چرا امشب که اینو دوباره بهم گفت یه کم ناراحت شدم، نه از دست پدرم ها... من اگه تا اینجا اومدم اول به خاطر همین پدرمه. از دست خودم، کاش زرنگ تر بودم... 

I will always love you❤️💖💗

عزیزم باور کن روح و روان و اینده اون بچه خیلی مهم تر از کاریه که براش نگرانی میتونی با بودن کنار اون بچه یه ادم موفق تربیت کنی حالا یکم دیر تر بری سرکار چه عیبی داره باور کن بعدا اون بچه و اینده اش برات میمونه و هیچ وقت کار و شغل واسه کسی نمونوه همه بازنشست میشن یه روز

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میگی جای خوبیه پس چجوری حقوقت به مهد نمیرسه برو عزیزم بیکار بمونی بیشتر از فضای کار و رشته ات دور میشی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن روح و روان و اینده اون بچه خیلی مهم تر از کاریه که براش نگرانی میتونی با بودن کنار اون ...

میدونم عزیزم خودمم نمیخوام الان برم سرکار، به لحاظ اقتصادی نیاز ندارم

ولی حرفم اینه که با این که از بقیه جلوتر بودم ولی انگار عقب موندم از پیش رفت تو کار 

میگی جای خوبیه پس چجوری حقوقت به مهد نمیرسه برو عزیزم بیکار بمونی بیشتر از فضای کار و رشته ات دور می ...

آموزشگاه خوبیه جای پیشرفت داره

ولی با این که دستمزدش به نسبت جاهای دیگه خوبه بازم نمیصرفه

کلا تدریس تو آموزشگاه دستمزد دندون گیری نداره حالا هرجا

میدونم عزیزم خودمم نمیخوام الان برم سرکار، به لحاظ اقتصادی نیاز ندارمولی حرفم اینه که با این که از ب ...

نگران اون نباش خدا بخواد میتونی یهو پیشرفت کنی مگه زندگی مسابقه است یکی عقب بمونه یکی جلو سخت نگیر از این لحضاتت با بچت لذت ببر باور کن من باورم نمیشه کی بچم بزرگ شد که الان مهد میره میگم چرا همش با غصه و اینا از بچگی بچم لذت بیشتری نبردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آموزشگاه خوبیه جای پیشرفت دارهولی با این که دستمزدش به نسبت جاهای دیگه خوبه بازم نمیصرفهکلا تدریس تو ...

بنظرم بابات روحیت رو خراب میکنه جدی میگه یا با شوخی؟ میگم یکی دو سال دگ حرفای بدتر نزنه خدانکرده مفتخور بگه همچین چیزایی؟ 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بنظرم بابات روحیت رو خراب میکنه جدی میگه یا با شوخی؟ میگم یکی دو سال دگ حرفای بدتر نزنه خدانکرده مفت ...

عزیزم من ازدواج کردم خونه ی پدرم نیستم که بهم بگه مفت خور

بعدشم نه پدرم اهل این حرفا نیست همیشه برام صدشو گذشته از خرج زندگی و تحصیلم تو خونه ی خودش تا هزینه های ازدواج و جهیزیه م،و حتی سیسمونی دخترم

حتی تو بحث حمایت ههای غیرمالی هم همیشه پشتیبان بوده

متاسفانه نظر واقعیش اینه که من اونقدر که باید و اونقدر که استعداد و ظرفیتش رو داشتم تلاش نکردم و مسلط نیستم، نمیدونم چرا نتونستم راضیش کنم با این که از ته قلبم میخواستم

عزیزم من ازدواج کردم خونه ی پدرم نیستم که بهم بگه مفت خوربعدشم نه پدرم اهل این حرفا نیست همیشه برام ...

اهان فکر کردم جدا شدی 

اینکه گفته اونا از تو بدترن خییییلی خنده دار بود🤣