چ نوع بیمه ای داشته و مشکلشون چی بود چقدر بیمه بهشون پول داده؟مثلا بیماری های خاص یا تصادف ...پول میده بیمه عمر یه دور از جون فقط برا فوت میدن
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که مامانم طفلک ده سال ریخت به امید بازنشستگی درسته زیادم نبود ولی ده سال پیشم طلا ارزون بود میتونست چندگرم بخره جای بیمه دادن الان که رفته میگه تو ۸ونیم ریختی یه درصدی بهت تعلق میگیرع۱۳تومن برات میریزیم باز خریدی .فقط.یعنی الکی بیمه داده
وامش ، من ده ساله دارم ۲۰ تومن وام میده تند تند وام میگیرم تا سه ساله میشه پس داد
چه بیمه ای ماهی چند پرداخت میکنید؟
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
وامش ، من ده ساله دارم ۲۰ تومن وام میده تند تند وام میگیرم تا سه ساله میشه پس داد
چقدر ریختید چند ساله دارید؟سالیانه یا ماهیانه چقدر میدید بیمه اش چیه
من حدود هفت ساله پاسارگاد دارم شش ماه هفتصد بهم وام میدن به نظرت؟
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
راستش من نمیدونم قراردادت چه جوری، مگه خودت نداریشبعضیها این شکلی ان که سود کم میخوان سودت میره مثل ...
من خودم چیزی سر در نمی اوردم مامور بیمه نوشت قراردادم که میخونم چیزی متوجه نمیشم،غقط دست شوهرم شکست همه هزینه های درمان رو داد بیمه
منم چیز زیادی نمیدونم ولی میدونم فقط یبار میشه از درمانش استفاده کرد
نه فک نکنم برای همسرم که گفته بودن هر وقت رفتی دکتر رسید ها رو با مهر داروخونه یا بیمارستان بیار هزینه هاتو پرداخت میکتیم