2777
2789
عنوان

من چیکار کنم پشت بمونم واسه کنکور

55 بازدید | 9 پست

من امسال کنکور دادم رتبه ام شد ۸۵۰۰ 

بخاطر اشتباه تو انتخاب رشته متاسفانه جغرافیا رشت شبانه قبول شدم 

به نظرتون برای سال بعد بخونم تا رتبه بهتری بیارم و برم دانشگاه بهتر؟؟

یا برم بررسی در خواست بررسی اولویت های بعدی رو بدم و حقوق شبانه دامغان یا علوم تربیتی شبانه رشت ؟؟ 

چیکار کنم خانوادم میگن بشین تو بهتر میکنی یه سال سختی بکش به جای اینکه چهار سال بری دامغان سختی بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی ایناهم هرسال اوضاع کنکور رو کثافت تر و سخت و پیچیده تر میکنن از کجا معلوم سال دیگه همینم بیاری اگه واقعا به خودت ایمان داری و کشش پشت کنکور موندن هم داری بمون چون به هرحال فشار روانی خاص خودشو داره

بخون رشته بهتر

به نظرت امکان داره بدتر بکنم 

از همین میترسم فقط اگه همین ۸ هزار هم بشه میگم خب من تلاشمو کردم ولی امان از ترس 

تو دوست آشنا بود کسی که بدتر کنه از ساله قبل 

سعی کن از الان رشته ای بری ک کار براش باشع حتی اگه شده دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد که نمی رم ولی برنامه خودمم همینه که رشته ای برم که بازار کار داشته باشه 

علاقه ملاقه یوخ