شمل بودید چکار میکردید خواهشا وارد جزییات نشید بگید جای من بودید چه جوابی میدادید وچه عکس العملی داشتید
بچم کوچیکه و خب شیطنت زیآد تو راه پله میخایم نهایتا روزی یکبار بیرون و بیاییم یکم صدا میکنه بعد منم مادرم یوقتهایی تو خونه عصبی میشم از کاراش جیغ میزنم یا کار خطرناک میکنه ناخوداگاه فریاد میزنم امشب بچم هی میخاست بره بیرون میزد به در شوهرمم تازه از سرکار اومده بود گفتم برو دستت رو بشور نمیبینی بچه همش مریضه والا دیشب کلینینک اطفال بودیم منو بچم و مامانم خودش که تا دیروقت سرکار بود همسایه ها یکدفعه اومدن دم در شروع کردن داد وبیداد که صداتون میاد خانم گفتم چکار کنم دهن بچه دوساله رو بگیرم بچه دوساله سنی نیست که بخام بگم جیغ نزن بدتر میکنه خودمم خب با بچم حرف میزنم صدا میپیچه گفت صدای ما چطور نمیاد گفتم شما دونفرید خودتم سرکاری اقازنت تنهاس بچه که ندارید گفت الان با شوهرت بحث داشتی گفتم بله من نباید به یه مرد به این گندگی بگم برو دستت رو بشور اونم بگه نمیخام اعصابم بهم ریخت گفتن زنگ میز نیم ۱۱۰ شما بودید چکار میکردید بچم کلا بهونه گیره یه حمام میخایم بریم شروع میکنه به جیغ و داد مهدکودک هم اخراجش کردن گفتن بهم میریزه