2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

139 بازدید | 22 پست

شمل بودید چکار میکردید خواهشا وارد جزییات نشید بگید جای من بودید چه جوابی میدادید وچه عکس العملی داشتید 

بچم کوچیکه و خب شیطنت زیآد تو راه پله میخایم نهایتا روزی یکبار بیرون و بیاییم یکم صدا میکنه بعد منم مادرم یوقتهایی تو خونه عصبی میشم از کاراش جیغ میزنم یا کار خطرناک میکنه ناخوداگاه فریاد میزنم امشب بچم هی میخاست بره بیرون میزد به در شوهرمم تازه از سرکار اومده بود گفتم برو دستت رو بشور نمیبینی بچه همش مریضه والا دیشب کلینینک اطفال  بودیم منو بچم و مامانم خودش که تا دیروقت سرکار بود همسایه ها یکدفعه اومدن دم در شروع کردن داد وبیداد که صداتون میاد خانم گفتم چکار کنم دهن بچه دوساله رو بگیرم بچه دوساله سنی نیست که بخام بگم جیغ نزن بدتر میکنه خودمم خب با بچم حرف میزنم صدا میپیچه گفت صدای ما چطور نمیاد گفتم شما دونفرید خودتم سرکاری اقازنت تنهاس بچه که ندارید گفت الان با شوهرت بحث داشتی گفتم بله من نباید به یه مرد به این گندگی بگم برو دستت رو بشور اونم بگه نمیخام اعصابم بهم ریخت گفتن زنگ میز نیم ۱۱۰  شما بودید چکار میکردید بچم کلا بهونه گیره یه حمام میخایم بریم شروع میکنه به جیغ و داد مهدکودک هم اخراجش کردن گفتن بهم میریزه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش فعاله لابد... از مشاور و روانشناس کمک بگیر ... یا حالا بخوام سریع یه جور راهکار بگم اینه که هوشمندانه عمل کنی یعنی مثلا یخ آبنبات بده دستش باهاش مشغول شه یه اسباب بازی چیزی بهش هم بگو جیغ نزنه اختار بده

فقط خدا به دادت برسه از این جماعت

چکار کنم همه کاسه کوزه ها سر من بدبخت میشکنه چطور جوابشون رو بدم شوهرم صبح میرهشب میاد از هفت دولت راحته حالا من شدم بد ساختمون 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

ببخشیداااا ولی از این جور بچه ها بشدت متنفرم بچه پسرعموم این طور بود شما اگ میتونید طبقه اول خونه بگیرید 

حقیقت من بچه هم کتک میزنم دست خودم نیست

💔❤️‍🩹مریضم خداصبرت بده 🤕

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

بگو ناراحتی برو خونه ویلایی بگیر مرتیکه

میگفت بخاطر شما ما و چندنفر دیگه میخان از ساختمون برن زنشم اومد شروع کرد داد وبیداد که صدات تا بالا میاد گفتم چکار کنم با بچم حرف نزنم باهاش بیرون نرم 

شما بچه ندارید نمیدونید 

میگفت بخاطر شما ما و چندنفر دیگه میخان از ساختمون برن زنشم اومد شروع کرد داد وبیداد که صدات تا بالا ...

جواب نده در ببند والا آپارتمان همینه آدم نمیتونه لال باشه که حالا بعضی وقتا پیش سر و صدا بگو دنبال آرامشی خونه ویلایی بگیر راحت باش

ببخشیداااا ولی از این جور بچه ها بشدت متنفرم بچه پسرعموم این طور بود شما اگ میتونید طبقه اول خونه بگ ...

من بچم جونمه خب بچه با بچه فرق داره اتفاقا خداروشکر بچم باهوشه اما خب شیطونه اونم بخاطر تنهایی حوصلش سر میره زیاد با کسی در ارتباط نیستیم 

همسایه غلط کرده میگفتی چهار دیواری اختیاری درمیبستی

اینقدر اعصابم بهم ریخته اس خودمم از دیروز مریض شدم اسهدل استفراغ دیشب سرم زدم بچمم دکتر بردم همه کارها گردن من افتاده کمکی ندارم زنش دهن پاره یه سر وصدآیی میکرد تو راه پله تازه شوهرم لال شده بود که بده نشه گفتم بهش اینجا که خونت نیست میخای به نشی خونه بابامه به بابام زنگ زدم گفت فردا زنگ میزنم دهنشونرو جر میدم 

میگفت بخاطر شما ما و چندنفر دیگه میخان از ساختمون برن زنشم اومد شروع کرد داد وبیداد که صدات تا بالا ...

درکت میکنم بچه منم دوسالشه خیلی گریه میکنه اذیت میکنه اینجور مواقع مادرم واقعا کلافه میشه،اگه میتونید یه خونه همکف برید با ویلایی،سعی کن تا میتونی با بچه بازی کنی سرگرمش کنی تا کمتر جیغ داد راه بندازه

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
جواب نده در ببند والا آپارتمان همینه آدم نمیتونه لال باشه که حالا بعضی وقتا پیش سر و صدا بگو دنبال آ ...

شدم گاو پیشونی سفید 

شدم گاو پیشونی سفید

سخته خدایی با بچه سر و کله زدن اگه مستأجری جا به جا شو اگه نمیتونی که حداقل بچه اگه داد میزنع تو صبرتو ببری بالا بر خودت و بچه بهتر میدونید وقتی بی محلی کنی بچه یاد میگیره سر و صدا جواب نمیدع وقتی داد میزنی بدتر بچه ها لجباز تر میشن تلافی میکنن و بدعونوق میشن