دکترت کی بود من تو فکرشم ولی همیشه یه نیرویی نمیزاره برم دنبالش آخرین بار با دوستام رفتیم بیمارستان ...
نرو والا نمی ارزه، تو ۴۰ سالگی پیرچشمی میگیری، چند سال بعد از عمل هم عینکی میشی دوباره، عوارض های دیگش هم که هیچ، خشکی چشم پدرمو در اورده، به امام حسین امروز فرداس سکته کنم انقدر که بهم فشار میاد
نرو والا نمی ارزه، تو ۴۰ سالگی پیرچشمی میگیری، چند سال بعد از عمل هم عینکی میشی دوباره، عوارض های دی ...
نمیدونم شاید اینم یه نشونه دیگست برام
ممنون از اطلاع رسانیت
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به خودتون به جوونیتون به سلامتیتون ضرر نزنین به چشماتون دست نزنین نصیحت خواهرانه، واسه منم دعا کنین یا زودتر بمیرم یا خوب بشم، دلم واسه دو تا بچه هام میسوزه، خدا دکتره رو لعنت کنه به حق امام حسین 😭😭😭
هر عملی عوارض خودش رو داره هزار نفر عمل میکنن چیزی نمیشه این وسط برای یه نفر هم این عوارض رو داره نمیشه همه عمل نکنن بخاطر اون یه عوارض
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
مثل ماشین و رانندگی ک روزی هزارن نفر رانندگی میکنن چیزی نمیشه چند نفر هم تصادف میکنن و فوت میکنن یا دچار نقص عضو میشن
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من بخاطر دردی که میکشم گفتم راهنمایی کنم بقیه رو، یک درصد احتمال بده عوارض داشته باشه برات،زندگیت جهنم میشه، چشم خیلی حساسه، من بقرآن تحقیق نکردم اگه تحقیق میکردم و حتی یک نفر میگفت عوارض داره انجام نمیدادم
هر عملی عوارض خودش رو داره هزار نفر عمل میکنن چیزی نمیشه این وسط برای یه نفر هم این عوارض رو داره نم ...
من بخاطر دردی که میکشم گفتم راهنمایی کنم بقیه رو، یک درصد احتمال بده عوارض داشته باشه برات،زندگیت جهنم میشه، چشم خیلی حساسه، من بقرآن تحقیق نکردم اگه تحقیق میکردم و حتی یک نفر میگفت عوارض داره انجام نمیدادم
من 4 ساله عمل کردم و ب حدی راضیم ک حد نداره. پشیمونم چرا زودتر نکردم
اگه تهران یا کرج هستی،اسم دکترتو بگو
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)