یعنی تجربه ای داشتین؟؟؟ببینید پسرم ۶سالشه هنوز که هنوزه مدفوع تو شلوار میکنه😔😔😔قشنگ میفهمه اما اجازه نمیده شلوارشو در بیاره بدش میاد😐☹️یکی دیگه از مشکلاتش اینه که میره پیش دبستانی از من جدا نمیشه😔😔اضطراب جدایی داره، اینم بگم که ما یه سالی هست تحت نظر دکتر و مشاوره و این چیزا هستیم اما خب هنوز هیچی درست نشده😔😭😭😭 من که به شوهرم میگم دیگه مشاوره نبریم ولش کن😩خسته شدم بخدا، همه بهم میگن سال دیگه میره مدرسه چیکارش میکنید😩😣یعنی درست میشه؟؟؟🥺🙄 کاش درست شه😭برام دعا کنید🙏🏻🙏🏻
تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش・◡・
من دخترم کلاس اول رفت ۶ ماه من پشت در کلاس بودم اصلا و ابدا نمیموند بدون من مدرسه الان کلاس سومه میره مدرسه ولی کاملا زوری ۱ساعت قبل از تعطیل شدنش میرم مدرسه که منو ببینه ازپنجره کلاسش .اصلا و ابدا بدون من حتی با پدرشم هیج جا نمیره
خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭