2777
2789
چطوریه؟

هیچی مثل مدرسه ی هوا بزرگ تر بود مال شهر ما حالا بقیه رو نمیدونم مثلا تهران شاید بهتر باشه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

والا اینجا تو منطقه ما که ۳ میلیون هست اما از نظر من نمی ارزه ... برنامه ریزی درست و منظمی دانشگاه ن ...

من حسابداری میخام تغییر رشته بدم بر ورودی بهمن آیا امکانش هست یا نه؟

در حال حاضر ترم اول دانشگاه دولتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرکش و شهریه

شهریه اش زیاد نیس معمولا ، مدرکش هم ، چی بگم در کل برا رشته های که پیام نور داره فکر نمیکنم با دولتی فرقی داشته باشه ، در هر صورت یا آزمون استخدامی میدی بعدا یا باید پارتی چیزی داشته باشی دیگم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من حسابداری میخام تغییر رشته بدم بر ورودی بهمن آیا امکانش هست یا نه؟در حال حاضر ترم اول دانشگاه دولت ...

من درمورد تغییر رشته سر درنمیارم ... اما واقعا میخوای دانشگاه دولتی رو رها کنی و بیای پیام نور ؟ 

از نظر من پیام نور برای درس خواندن باید اولویت آخر باشه ... مدرکش هرجا که بخوای مطابق با رشته ات اعتبار داره نگرانی نیست 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

نه فقط خاستم بدون‌ چجوریهمیخام تغییر رشته بدم خب رشتمو دوست ندارم

تغییر رشته تو همون دانشگاه دولتی نمیشه ؟ 

البته اونی که تصمیم میگیره خودتی ... 

فوایدش... همین تستی بودن سوالات امتحانی هست ... بعضی از کلاس ها رو میتونی غیر حضوری برداری البته امتحاناتش حضوری هست ... شهریه اش نسبت به آزاد ارزونتر هست که اونم حتما بخاطر نیمه حضوری بودنش هست ...مدرکش هم معتبره... 

معایبش... برنامه کلاسی درس هاش منظم نیست ... مثلاً ممکنه این هفته هر روز کلاس داشته باشی اما هفته دیگه فقط دو روز کلاس داشته باشی ... خوابگاه نداره و باید بری خودگردان ...اگرم از نظر اداری مشکل بخوری کسی وجدان کاری نداره خودت باید پیگیر باشی

تغییر رشته تو همون دانشگاه دولتی نمیشه ؟ البته اونی که تصمیم میگیره خودتی ... فوایدش... همین تستی بو ...

اصلا پیام نور انتخاب نمیکنم 

اگه داخل دانشگاه خودم بشه عالی میشه ولی حالا بهمن ماه مشخص میشه 

تغییر رشته تو همون دانشگاه دولتی نمیشه ؟ البته اونی که تصمیم میگیره خودتی ... فوایدش... همین تستی بو ...

علوم تربیتی شهریش چقده؟؟؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اصلا پیام نور انتخاب نمیکنم اگه داخل دانشگاه خودم بشه عالی میشه ولی حالا بهمن ماه مشخص میشه

نه تنها پیام نور شهرمون بلکه حتی استان های دیگه هم پرسیدم سهل انگاری خیلی میشه ... من خودمم ترم آخر هستم حالا میفهمم وضعیت خیلی خرابتر و کلا برنامه منظم ندارند ...الان یکماه تموم شده ولی هنوز سه تا از کلاسامون شروع نشده

نه تنها پیام نور شهرمون بلکه حتی استان های دیگه هم پرسیدم سهل انگاری خیلی میشه ... من خودمم ترم آخر ...

من رشتم گیاهان داروییه و دکتر شریعتی تهران میخونم اما اصلا علاقه ای ندارم اصلا و تا بتونم میخام به دانشگاه روزانه تغییر رشته بدم که نزدیک هم باشه یا همین دانشگاه باشه ولی نمیدونم چه غلطی باید کنم 

من رشتم گیاهان داروییه و دکتر شریعتی تهران میخونم اما اصلا علاقه ای ندارم اصلا و تا بتونم میخام به د ...

موفق باشی .. خب به چه رشته ای علاقه داری برو دنبالش ... یاد یکی از دوستام افتادم اونم رشته اش گیاه شناسی بود .. وقتی می‌خواست استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنه نتونست چون به رشته اش نمی‌خورد ... بنظر منم بیا پیام نور ... حداقل میتونی استخدامی شرکت کنی 

من فقط میخام ازش خارج بشم فرق نداره برم چی اما دوست دارم حسابداری برم

بیا پیام نور .. ولی شنیدم اگر بخوای انصراف بدی از دانشگاه دولتی باید هزینه بدی ... موفق باشی عزیزم