قیزی_ترک مدیر استارتر عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 26 عنوان عمل بینی 102 بازدید | 12 پست اگر برگردید عقب، باز هم عمل میکنید؟ 1404/07/23 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 11492 علت اینکه پشیمون نشدید چیه؟ بینیم قبل عمل افتضاح بود پهن بود گوشتی بود اصلا ی چیز داغون 17سالگی عمل کردم واقعا راضیم هم تنفس اکیم هم بخاطر گوشتی بودن زیادش فانتزی نشد ی بینی طبیعی رو به نیمه فانتزی دوسش دارم من 🥰😇
hamtaalizahi عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 7 بینیم قبل عمل افتضاح بود پهن بود گوشتی بود اصلا ی چیز داغون 17سالگی عمل کردم واقعا راضیم هم تنفس اک ... اسم دکترتون چی بود
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 11492 اسم دکترتون چی بود پریا حامدی سمنان عمل کردمولی بازهم دکترم رو به همه توصیه نمیکنم چون عمل بینی شانسیه و بستگی به بینی فرد دارهاما دکتری کاملا محتاط و محافظ کاره خیلی دقیق و نکته سنجه تو یک روز بیشتر از ۲ تا عمل قبول نمیکنه 🥰😇
hamtaalizahi عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 7 پریا حامدی سمنان عمل کردمولی بازهم دکترم رو به همه توصیه نمیکنم چون عمل بینی شانسیه و بستگی به بینی ... ممنون
maylaaa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 727 بله حتمااااااااا درد نداشتین؟ با دهن نفس کشیدن سخت نیس؟چند روز طول کشید راحت بخوابین؟من از این چیزا میترسم من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9258 درد نداشتین؟ با دهن نفس کشیدن سخت نیس؟چند روز طول کشید راحت بخوابین؟من از این چیزا میترسم درد نه یکم بینیم میسوخت و سردرد داشتم ،تنفسم تا ۳روز بود تامپون داشتم یکم حوصله میخواد ،در کل عمل سختی نیس،فقط یکم مراقبت میخواد،شما میتونی بدون تامپون عمل کنی هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
maylaaa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 727 درد نه یکم بینیم میسوخت و سردرد داشتم ،تنفسم تا ۳روز بود تامپون داشتم یکم حوصله میخواد ،در کل عمل سخ ... بینی من نیمه گوشتیه نمیدونم پیش چه دکتری برم ک پشیمون نشم.تهران یا کرج دکتر خوب سراغ دارین؟ من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9258 بینی من نیمه گوشتیه نمیدونم پیش چه دکتری برم ک پشیمون نشم.تهران یا کرج دکتر خوب سراغ دارین؟ والاگلم من شهرستان همل کردم طبیعی دراومدولی دکتر تهران شنیدم مفرد خوبه و الهه خرمی ام تو نی نی سایت میگفتن گوشتی رو خوب کوچیک مبکنه هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...