2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله ۶ آیه اول سوره حدید و ۳ آیه آخر سوره حشر بخون 

اینا نام اعظم خداوند هستن 

آخرش هم بگو یا من هو هکذا( ای خدایی که اینچنینی فلان حاجتم بده )

اگه حاجت روا شدی که خداروشکر اگه نشدی دیگه از خدا نخواه چون تو نام اعظم صدا کردی نداده یعنی به صلاحت نیست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چله ۶ آیه اول سوره حدید و ۳ آیه آخر سوره حشر بخون اینا نام اعظم خداوند هستن آخرش هم بگو یا من هو هکذ ...

همزمان ۶ ایه اول سوره حدید رو با سه ایه اخر سوره حشر خوندید؟

همزمان ۶ ایه اول سوره حدید رو با سه ایه اخر سوره حشر خوندید؟

بله 

اینا نام اعظم خدا هستن یعنی خدا رو توصیف میکنن برات

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

😍میشه حاجتتون بگید و چند وقت بعد حاجت رو گرفتید ؟

فعلا از شنبه چله نور گرفتم .انشالله که مشکلم حل بشه تو یه کانالی که دنبال میکنم گفته بود برای پاکسازی هست به اضافه چند تا چیز دیگه