2777
2789

اینقد دلم میخواد ایلتس 8 بگیرم شده رویای این مدتم و تنها امیدم و یه روزی برسه تو فرودگاه با شوهرم خداحافظی کنم برای همیشه. مث خودش بازیش بدم فهمیدم چقد مرموزانه ب جز خیانتش ب جز اخلاق گوهش منو با حق و حقوق ها بازی داده اخ ک چقد دلم میخواد اونقدر موفق بشم ک دنبالم بدوه و من از دور تماشا کنم و بخندم. برسم اونجا و یه نامه بزارم بگم تک تک کارایی ک در حقم کرد منو خرد کرد شکست اما ایندمو ساخت اینده ای ک او توش نیست و جایی نداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره تحصیلی میخوام بگیرم؟ جدی؟

اره شوهرم تو این پروژه س

چون ویزا شدن ایرانی ها سخت شده استاد ها حتی جواب نمیدن

تا بخوان ایرانی ها ویزا بگیرن فاندشون از دست رفته

ارشد پولی بخوای بری انگلیس‌خیلی خوبه خب باید هزینه شو داشته باشی

بورسیه استانی ایتالیام خیلی خوب و ارزون هست واسه یه نفر میشه واسه ۴ نفریم نمیشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

یعنی میگید برم دنبال شغل. ولی این شده رویام نمیدونم با اوضاعی ک هست شاید اصلا پذیرش نکنن ایرانی ها ر ...

ااصلا خود منم ۳۰ سالمه دارم زورمو میزنم . از این ستون تا اون ستون فرجه . تلاشتو بکن . 

ااصلا خود منم ۳۰ سالمه دارم زورمو میزنم . از این ستون تا اون ستون فرجه . تلاشتو بکن .

من همه تلاشم میکنم آیلتس همیشه بدرد میخوره حتی اگر 1 درصد مهاجرت نشد میرم تدریس و اینا. ولی تمام فکرم شده مهاجرت مث خوره تو مخمه