2777
2789

اینقد دلم میخواد ایلتس 8 بگیرم شده رویای این مدتم و تنها امیدم و یه روزی برسه تو فرودگاه با شوهرم خداحافظی کنم برای همیشه. مث خودش بازیش بدم فهمیدم چقد مرموزانه ب جز خیانتش ب جز اخلاق گوهش منو با حق و حقوق ها بازی داده اخ ک چقد دلم میخواد اونقدر موفق بشم ک دنبالم بدوه و من از دور تماشا کنم و بخندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بگید چرا 8 چون میخوام بعد از این نفر اول باشم تو همه چی بهترین باشم برای ایندم میخوام بکوبمش تو صورت همه کسایی ک منو خرد کردن منو شکستن بابت تمام شبایی ک گریه کردم تمام حرفایی ک خردم کرد 99 درصدش هم شوهرم

فقط با ایلتس میشه مهاجرت کرد؟

نه رزومه هم مهمه ولی برای من الان ایلتس اولویته و پایان نامه و مقاله هم دارم ردیف میکنم برا رزومه تا ایلتس بگیرم رزومه هم ساختم و بورسیه دکترا بگیرم برم 

اوو چقد درست فک کردی چقد نیتت خوبه انشالله بحق علی بتونی امیدوارم از حرص سکته کنهینی مهریه تو اجبار ...

نه مهریه نه. ماشین بنامم بود گولم زد وکالت گرفت زنگ زدم وکیل برم وکالت عزل کنم و گفتند وکالت بلاعزل گرفته نمیتونم باطل کنم و شروط ضمن عقدی ک گذاشتیم همش باطله

شاید بگید چرا 8 چون میخوام بعد از این نفر اول باشم تو همه چی بهترین باشم برای ایندم میخوام بکوبمش تو ...

نفرات اول ۹ میشن البته

ایشالله که موفق باشی

برای موفقیت خودت تلاش کن، نه برای کم کردن روی بقیه

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

حق خروج از کشور داری؟اول باید طلاق بگیری دیگه چطوری تو اوج میخوای خدافظی کنی؟

نه نمیخوام طلاقزبگیرم قبلش تا هزینه های کلاسامو بده از این زندگی شاید تنها چیزی ک نصیبم بشه همین باشه. چون او خودش همین رویا را داره ک باهم بریم و نمیزارم بفهمه اگر من اقدام کنم و برم دیگه تمامه