2777
2789
عنوان

شوهرم امشب روم دست بلند كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 87 پست

با پشت دستش زد تو چونم كلي دردم گرف از اونموقه تا الان حرف نزدم بعدم بردم برام خوردني خزيد منم خوردم ولي هيچي نگفتم 😏الانم بهم پي ام داد گف غلط كردم گ ه خوردم منم ج ندادم 

شاید حرفی زدید که عصبانی شده کنترلش از دستش خارج شده ....... اخه منم گاهی وقتی چیزی بر وفق مرادم نباشه اینقدر زبونم تلخ و تند میشه که بعدش وقتی فکر میکنم ب حرفام میبینم اگه من جای اون بودم قاعدتا باید میزدم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حرفی زدید که عصبانی شده کنترلش از دستش خارج شده ....... اخه منم گاهی وقتی چیزی بر وفق مرادم نبا ...

منم ناراحت بودم از اينكه جلو خانوادش باهام بحث كرد منم گريه كردم وختي تنها شديم گف تو دلت تولدو ميخاست تو منو دوست نداري تو چرا ب حرفم گوش نميدي دوس ندارم بدون خودم جايي بري

با پشت دستش زد تو چونم كلي دردم گرف از اونموقه تا الان حرف نزدم بعدم بردم برام خوردني خزيد منم خوردم ...

اصلن براحتی نبخش   تاحسابی تنبیه بشه      الان بایه غلط کردم ساده بگذری عادت میکنه   چه دلیلی داره پیش خانواده ش فحش بده اگردلش نمیخادبری آروم ومحترمانه هم میتونه بگه 

منم ناراحت بودم از اينكه جلو خانوادش باهام بحث كرد منم گريه كردم وختي تنها شديم گف تو دلت تولدو ميخا ...

100 درصد که حق با همسر شما نیست قطعا اشتباه داشته -ولییییییی شدیدا پرهیز کنید از اینکه جلوی خانواده ها با هم بحثتون بشه ... شما زن و شوهر هستید دو روز دیگه این دعواها یادتون میره اما خانوادتون همیشه این موضوع گوشه ذهنشون میمونه .

وقتی هنوز ازدواج نکردی این یه زنگ خطره که طرفتو بهتر بشناسی

پس به تصمیمت بازم فکر کن

دست بلند کردن تو عقد خیلیییی چیز  بزرگیه خیلی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟