2777
2789

کاش شوهر من هم تیکه تیکه بشن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونسرد توی چی ؟

یعنی سر کارنمیره؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

به مرور باعث افسردگی طرف مقابلشون میشن

شده دیگه نابود کرده من و هنوز نمیفهمه اصلا فهم ندارن اصلا هیچی ندارن همیشه هم چون ساکت هستن خوبن جلوی همه 

خونسرد توی چی ؟یعنی سر کارنمیره؟

چرا میره ولش کنی 24ساعته میره  تا دلت بخواد هم پول خرج میکنه هرچی بهش بگی بده میده اما من خسته ام از درون گرا بودنش خسته ام تمام شوق زندگی من و نابود کرده میگه مگه چیکار کردم میدونی دلم میخواد یه بار تو زندگیم فحشش بدم دلم میخواد هر چی از دهنم در میاد و بهش بگم بهش بگم نفهم نفهم 

شده دیگه نابود کرده من و هنوز نمیفهمه اصلا فهم ندارن اصلا هیچی ندارن همیشه هم چون ساکت هستن خوبن جلو ...

بله درک میکنم؛ هم کم وکاستی ها در روابط هم درواقع از سمت طرف خونسرد و لی به پای طرف مقابلش حساب میکنن؛ چکار میشه کرد... شخصیت این هارو نمیشه عوض کرد اما خودت دچار افسردگی و کسالت تدریجی میشی

چرا میره ولش کنی 24ساعته میره تا دلت بخواد هم پول خرج میکنه هرچی بهش بگی بده میده اما من خسته ام از ...

فایده نداره؛ سکوت میکنن و اصلا نمیفهمن طرف چرا قاطی کرده حتی اگر بارها وبارها نیازهاتو بگی فقط شنوده اس اما عملا کاری ؛ حرفی واکتشی نشون نمیده...

بله درک میکنم؛ هم کم وکاستی ها در روابط هم درواقع از سمت طرف خونسرد و لی به پای طرف مقابلش حساب میکن ...

دقیقا دلم میخواد بشینم برای خودم گریه کنم اما تو چشم همه خوبه خیلی هم خوبه و واقع آدم بسیار خوبیه چه از نظر موقعیت شغلی چه رفتاری چه تحصیلی اما هیچ کس نمی‌فهمه من چی میکشم هیچ کس درک نمیکنه من خسته ام من دیگه نمیکشم خستم کرده وجودش داره آزارم میده 

دقیقا دلم میخواد بشینم برای خودم گریه کنم اما تو چشم همه خوبه خیلی هم خوبه و واقع آدم بسیار خوبیه چه ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم منم همینطور شرایطم متاسفانه؛ از همه لحاظ همه جی تموم( ازدیدگاه دیگران البته) اما درونگرا ؛ سرد و ببخشید نفهم نسبت به احساسات طرف مقابل ؛ سکوت کشنده ای دارن...

چرا میره ولش کنی 24ساعته میره تا دلت بخواد هم پول خرج میکنه هرچی بهش بگی بده میده اما من خسته ام از ...

ای بابا

آخه گفتی خونسرد متوجه نشدم

احساست فقط خشم نیست؛ ترکیبیه از تنهایی، بی‌توجهی و ناامیدی.

انگار طرف مقابلت «حاضر» هست، اما «حضور» نداره — خرج می‌کنه، اما ارتباط نمی‌ده.

---

⚖️ ۲. چرا دعوا جواب نمی‌ده؟

اون میل به «فحش دادن» طبیعی‌ـه — یعنی ذهن داره فریاد می‌زنه "منو ببین!"

اما اگر همین خشم فوران کنه، طرف مقابل فقط دفاعی می‌شه و باز بیشتر عقب می‌کشه. نتیجه؟ همون چرخه‌ی خستگی تکرار می‌شه.

---

💬 ۳. راه گفت‌وگوی مؤثر

یه گفت‌وگوی "تخلیه‌کننده ولی سالم" لازمه. یعنی بدون داد و فریاد، ولی بدون سانسور.

الگو:

> "من احساس می‌کنم ازت دور شدم... نه چون نمی‌ری بیرون، چون وقتی با همیم هم حس نمی‌کنم هستی.

من از این فاصله خسته‌ام. دلم می‌خواد بدون دعوا فقط حرف بزنیم که چطور می‌شه دوباره نزدیک بشیم."

کلیدش: از "تو" شروع نکن ("تو بی‌احساس شدی"، "تو منو نابود کردی")

با "من احساس می‌کنم..." شروع کن. چون این جمله‌ها حمله نیست، بیان نیازه.

---

❤️ ۴. درون‌گرایی ≠ بی‌احساسی

درون‌گراها معمولاً توی خودشون ارتباط رو تجربه می‌کنن. ممکنه احساس داشته باشه ولی بلد نباشه نشون بده.

اگر اونم احساس کنه "دائماً زیر قضاوته"، بیشتر به لاک خودش می‌ره.

ممکنه کمک گرفتن از یه مشاور زوج‌درمانگر خیلی مؤثر باشه — مخصوصاً اگه چرخه‌ی سکوت و خشم طولانی شده.

---

🌱 ۵. مراقبت از خودت

تو نباید تمام انرژی‌ت رو بذاری برای تعمیر رابطه‌ای که فقط با یک‌طرفه تلاش می‌چرخه.

گاهی لازمه مدتی فاصله‌ی عاطفی سالم بگیری، نه برای قهر، ب

لکه برای نفس کشیدن و پیدا کردن خودت دوباره.

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

فایده نداره؛ سکوت میکنن و اصلا نمیفهمن طرف چرا قاطی کرده حتی اگر بارها وبارها نیازهاتو بگی فقط شنوده ...

دقیقا عین یک خط صاف نمیدونم وقتی میان خواستگاری نمیفهمن آدم درونگرا با برون گرا نمیتونه چرا من چنین چیزی رو مد نظر قرار ندادم چرا من اون موقع چنین درکی نداشتم چرا هیچ کس هیچی نگفت تمام موهای سر من سفید شده اما همسرم به تازگی چهار تا دونه سفید کرده بعد برای اون چهار تا هم ناراحته