2777
2789

من چهار سال پشت کنکور تجربی بودم هیچی قبول نمیشدم خودمم افسردگی دارم پول هم نداریم مثلا پول کفش الان من ندارم حالا من دولتی علوم ورزشی قبول شدم یه نفر که سه سال خودش پشت کنکور بوده یکی از اقوام خیلی خیلی پولدارن دیپلمش کامپیوتر بوده توی یکسال دیپلم تجربی میگیره! بعد از سه سال پشت کنکور موندن امسال فیزیوتراپی قبول شده جالب اینجاست سال اولش می گفت پرشکی جندی شاپور قبول شدم نرفتم راهش دور بود!حالا فامیل میان اینو میزنن توی سر من و راحت و مستقیم بهم میگن تو ضعیف بود درست و یا میگن تو درس خون نبودی در صورتی من با معدل بیست وارد نمونه دولتی شدم فقط افسردگی داشتم خیلی و بی پولی میگن بی پول بودن مهم نیست در صورتی دختره پولداره امشب هی میزدن توی سرم مامانمم میگن برای بار پنجم می خوای بمون ولی من دیگه نمی کشم😭 دلمم نمی خواد برم شهرستان کوچیک علوم ورزشی بخونم ترو خدا بهم بگید چه خاکی به سرم بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزاده منم ۴ساله ندیدیمش معدل ۱۹ خورده ایی

بیچاره پرستاری شهرستان اورده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به خودت سخت نگیر همه این دوران را داشتیم رقابت همینه دیگه ان شاء الله خدا یه جا دیگه برات جبران میکن ...

رقابتی ندارم من با اون ولی من همیشه خودمو از اون بالاتر می دونستم آخه طرف هیچی حالیش نیست خیلی درد داره من اصلا کاری به کسی ندارم ولی دیگران میان این آشغال دوهزارو رو هم با من مقایسه می کنن

عزیزدلم تو مقصر نیستی خیلی شرایط روی رسیدن یا نرسیدن به هدف اثرگذاره

آدم ها معمولا سطحی نگرن و مقایسه گر

اما تو خودت مقایسه نکن اینکه تونستی با مشکلی که گفتی قبول بشی واقعا جای افتخار داره

علوم ورزشی رشته خوبیه حداقل میتونه حالت بهتر کنه 

یه مدت هم از اطرافیانت جدا باشی برات چالش خوبیه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

قشنگ من، گور بابای کنکور

هیچی ارزشش رو نداره که انقدر غصه بخوری و گریه کنی، فامیل همیشه باید یه 💩ی بخوره... واقعا اگه نخوره دیگه فامیل نیست. هیچ جوره هم خفه نمیشن مگر اینکه قطع ارتباط کنی و فاصله بگیری، بعدش هم تلاش کنی و پیشرفت کنی

مطمئن باش یه دلیلی داره که مسیرت خورده به این رشته و اون شهر، همه چیز زندگی شبیه یه سریال پیش میره و کم کم تیکه‌های پازلش جور میشه 

مطمئن باش تمام زحماتی که از اول زندگیت تا همین لحظه کشیدی بی‌حواب نمی‌مونه، مطمئن باش همه‌ اتفاقات هدایتت می‌کنن به اونجایی که باید قرار بگیری🤍

با دل خوش برو، مستقل میشی، خانم میشی، دولتی قبول شدی خیلی عالیه

تازه رشته قشنگیه، فامیل ما هم همینو خوند، بعد هی پولاشو جمع کرد الان باشگاه خودشو زده، داره غواصی هم یاد می‌گیره 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین تاپیک قبلت اسم آزاد آوردی اگر برات آزاد رفتن مقدوره یک رشته خوب برو آزاد حالا بسنج ببین به چی ...

نه عزیزم رشته ی خوب نمی تونم برم امروز هم رفتم آزداد که حداقل شهر خودم باشم و علوم ورزشی یخونم ولی هزینش اینقدر بالا بود که نزدیک بود سکته کنم بیخیالش شدم

پرسناری که خوبه من حتی مجاز هم نمیشم

عزیز بخدا لخدا حتی موبایل نداره 

غذا پشت در براش میزاشتن ۴سال 

ی شهرستان کوچیک کوچبک 

روستایی میمونه جایی ک قبول شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه عزیزم رشته ی خوب نمی تونم برم امروز هم رفتم آزداد که حداقل شهر خودم باشم و علوم ورزشی یخونم ولی ه ...

چند بود ازاد ترمی

به عنوان رتبه ۲۳ کنکور ۱۳ سال پیش بهت میگم، ده سال دیگه اینموقع یادت نیست برای چی حرص خوردی.

من پوستم کنده شد و الان هم اگر برمی‌گشتم عقب تلاش می‌کردم به جای رتبه ۲۳ رتبه ۱ بشم ولی انقدری که فکر میکنی اهمیت نداره

میتونی کارشناسی ازاد بخونی

ارشد بخونی بری دولتی

میتونی با سوابق بری دانشگاه ولی ارشد بری دانشگاه دولتی

میتونی دانشگاه دولتی قبول بشی ولی در نهایت هیچی نشی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

قشنگ من، گور بابای کنکورهیچی ارزشش رو نداره که انقدر غصه بخوری و گریه کنی، فامیل همیشه باید یه 💩ی ب ...

ممنون. این توهینارو کسی بهم کرد که خودش دیپلم طراحی دوخت داره از یک مدرسه سطح پایین دولتی