2777
2789
عنوان

میشه تناسخ رخ بده

97 بازدید | 14 پست

تا حالا کسی و دید که فکر کنید قبلا دیدیش یا یک نسبت خیلی نزدیکی باهاتون داشته یک حس سنگینی ازش بگیرید یا بد یا خوب کراش زدن نه ها یک حس دیگست واقعی یا تخیل اصلا همچین چیزی نمیشه 

من خواب زندگی قبلی مو میبینم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تناسخ وجود نداره اینا تناسخ نیست اینا دیدار هایی که تو عالم ذرع اتفاق افتاده قبل اینکه روح بیاد روی زمین خیلی از ادما اونجا با هم حرف زدن قرار گذاشتن و خیلی اتفاقات دیگه روایت هم درباره اش هست تو قرانم درباره عالم ذرع گفته شدع

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تناسخ وجود نداره اینا تناسخ نیست اینا دیدار هایی که تو عالم ذرع اتفاق افتاده قبل اینکه روح بیاد روی ...

یعنی چی مثلا رو زمین همو ندیدن ولی باز همو حس کردن ؟؟؟ مثلا باهم گذشته ای داشتن عاشق معشوق بودن 

چی میبینی ؟؟ همیشه ؟؟

بیشتر شب خواب 

ی کشور دیگه هستم خانواده دارم 

اصلا شکل الانم نیستم 

سن کم میمیرم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یعنی چی مثلا رو زمین همو ندیدن ولی باز همو حس کردن ؟؟؟ مثلا باهم گذشته ای داشتن عاشق معشوق بودن

بببین روح ما تو عالم ذرع سال ها بوده و شاید قرن ها بعد اونجا انتخاب کردیم تو یه دوره ای بیایم و زندگی کنیم خیلی وقتا ادما اونجا ادمایی که مکمل همن با هم قرار داد میبندن که اومدن با هم ازدواج کنن و همو کمک کنن تو زندگی دنیا اگر این دو تا ادم بتونن همو پیدا کنن رو زمین و ازدواج کنن بهش میگن جفت روحی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

پن خیلی اعتقاد دارم بهش 

ما انسانها قبل از اینکه به دنیا بیایم ی دور از قبل تو ی دنیای دیگه زندگیمون رو گذروندیم و وقتی مثلا یکی رو میبینی میگی عه انگار ابن صحنه اتفاق افتاده یا این خیلی آشناست  ی چیزی از زندگی قبل از به دنیا اومدنتو میبینی و دقیقا همون اتفاقه

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

چ ترسناک

جالبه

پن خیلی اعتقاد دارم بهش ما انسانها قبل از اینکه به دنیا بیایم ی دور از قبل تو ی دنیای دیگه زندگیمون ...

اون اره ولی من منظورم این مثلا سیصد سال قبل همین روح تو یک جسم دیگه تو یک کشور دیگه همو دیده باشن عاشق هم باشن یا یک جوری یک لطمه ای به طرف که اون زخم تو روحش مونده یک خاطره عمیق ایجاد شده