چندماهیه منشی شدم واقعا هم به پولش نیاز دارم تو این مدت با هیچ بیماری مشکل نداشتم به جز یک نفر که واقعا از روز اول که اومده داره اذیت میکنه و بهانه های الکی میگیره کلا هرجا رفته چون دیوانس دعوا راه انداخته همین امروزم باهم بحثمون شد.واقعا از دستش خسته شدم از یه طرفم به پول نیاز دارم اینم بگم کلینیک گفتار درمانی هست شما باشین چیکار میکنین؟
چون اعصابم که بهم باشه اصلا هیچچیزی خوشحالم نمیکنه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اگه فقط مشکل اونه و با همه همینه می مونم اما اگه کلا اعصاب خوردی باشه بیکاری رو ترجیح میدم همه چیز که پول نیست ارامشم برام ارجحیت داره
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚