2777
2789

امروز دو هفته شد و باید میاوردن اخرین فرصتش بود 

همیشه رو دو هفته بستم میاوردن

کسی بوده ک بیشتر طول کشیده باشههه؟؟؟

لازم داشتم وسایلم رو اه

خدایا سپاسگزارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید آوردن خونه نبودی برگشت خورده

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

دیجی کالا مفت نمی ارزه دیگع

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

همیشه سفارش میدم و خوب بود ایندفه دیر کردهه

بسته هارو سالم به دستتون میرسونه و تاریخ داره؟

من هر دفعه میخوام چیزی بخرم کامنتارو میبینم یکی میگه تاریخش ۲ساله گذشته یکی میگه شکسته ریخته تو کارتن یه نفر هم شامپو میخواست بهش ژل شستشوی صورت دادن

بسته هارو سالم به دستتون میرسونه و تاریخ داره؟من هر دفعه میخوام چیزی بخرم کامنتارو میبینم یکی میگه ت ...

تو کامنتا اره منم دیدم 

ولی من تا الان ک همش درست بودن هم تاریخ هم بقیه چیزاش

حالا ایندفه هم خداکنه درست اورده باشنشون😅

خدایا سپاسگزارم  
تو کامنتا اره منم دیدم ولی من تا الان ک همش درست بودن هم تاریخ هم بقیه چیزاشحالا ایندفه هم خداکنه در ...

من به جاش از سایت های دیگه خرید میکنم هزینه پستشم خوبه.از دیجی کالا خواستم یه صابون بگیرم دیدم ۱۰۰تومن پول پست میخواد منصرف شدم