2777
2789

من دوبار رفتم بیرون سینوزیتم بدتر شد

بخور دادم بهتر شدم ولی الان احساس میکنم هنوز مجرای تنفسیم باز نیست

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من که بدبختم دورازجونت 

کلاه شال گردن 

چشام فقط بیرونه اونم دقییییقا از چشمام سرما میزنه بهم سینوزیتم بدتر میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که بدبختم دورازجونت کلاه شال گردن چشام فقط بیرونه اونم دقییییقا از چشمام سرما میزنه بهم سینوزیتم ...

من استخون صورتم که سرد میشه میفهمم که قراره یه درجه بدتر بشم. وای از چشممونم میره تو؟🥲🥲

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
هرروز یا روز درمیان با آب نمک شستشوبده

نمیتونم سردرد شدید میگیرم

من استخون صورتم که سرد میشه میفهمم که قراره یه درجه بدتر بشم. وای از چشممونم میره تو؟🥲🥲

اره من انقدر متنفرم از سرما 

دلم میخواد فقط خونه بمونم تکوووون نخورم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره من انقدر متنفرم از سرما دلم میخواد فقط خونه بمونم تکوووون نخورم

منم😭بویاییم رفته دماغم توش ورم داره. خیلی بده. شما هم بخور بده شاید خوب شدیم.

منم😭بویاییم رفته دماغم توش ورم داره. خیلی بده. شما هم بخور بده شاید خوب شدیم.

الهی خوب بشی عزیزم 

من که میرم توی خواب زمستونی 🥲

الهی خوب بشی عزیزم من که میرم توی خواب زمستونی 🥲

همچنین. ممنون