2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برم دانشگاه با یک نوزاد

133 بازدید | 17 پست

خیلی واسه کنکور خوندم ولی الان دلم پیش نوزادم ه سال سومم بود ک اتاق عمل آزاد آوردم 

نمیخام برم دانشگاه .... مسیرش دوره 

از یک طرف پولش برام زیاده از یک طرف هم احساس میکنم رشته ام بدرد نمیخوره شاید تو آینده پشیمون بشم 

عشق پزشکی بودم ولی نیاوردم دیگ با دوتا بچه نمیشه باز کنکور بدم 

شیطون میگه همه رو ول کنم بشینم خونه 

بچت بعدا به یه مادر با سواد تحصیل کرده افتخار میکنه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

بچت بعدا به یه مادر با سواد تحصیل کرده افتخار میکنه

همیشه همینو میگم

ولی اون جز من الان کسی رو نمیخاد الان من خودخواهی که نوزادم دارم ول میکنم برای آینده خودم 

کلا بد غذایی شیشه نمیگیره حتی شیر خودمم به زور بهش میدم 

سر کلاس ها مطمئنم دلم پیش بچه ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینو میگمولی اون جز من الان کسی رو نمیخاد الان من خودخواهی که نوزادم دارم ول میکنم برای آینده ...

پشیمون میشی بعدا 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

مهمان بگیر برای شهر خودتونهزینش زیادتر میشه اما می ارزهمیخوای بهت فشار نیاد واحدارو کمتر بگیر

نه خدارو شکر شهر خودم آوردم 

کلی ۱ ساعت با اتوبوس تا دانشگاه راهه

میگم بعدا کنکور بدم پزشکی بیارم بعد برم

اگر الان حس میکنی رشته ۴ ساله برات سخته بخاطر بچه‌ها، بعدا پزشکی خیلی سختتر هم خواهد بود

۷ ساله، شیفت سفت و سخت داره، درسهاش خیلی سنگین تره

و قوانین کنکور هر سال عوض میشن، از کجا مطمئنی بعدا رتبه‌ت بهتر از الان بشه