2777
2789
عنوان

دوستم به یه پسری درخواست ازدواج داده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب حداقل مخشو میزد نه اینکه مستقیم بره خواستگاری

خب ما تمام سعی مونو کردیم که مثلا مخشو بزنه ولی نشد 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
با مامانش حرف بزنه🤦🏻‍♀️

چقد بد... این دختر چرا باید آویزون بشه.. اونم به مردی که حوصله شروع یه زندگی نداره!! ارزشش اینقد پایین میاد که باید خودشو تحمیل کنه😐تاسف بر انگیز

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه داره؟

نه 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
مخصوصا خواهرش

بعد آخه همه میدونن چقد خواهرش و دومادشون عاشق هم بودن 

کاش یه چی بهش بگی الان نمیفهمه ولی دوروز دیگه…

بخدا هرچی بهش میگم میگه تو ندیدیش 

نمی‌دونم اینجوریه اونجوریه 

به دختر احترام می‌ذاره

هیچ وقت پشت ادمو خالی نمیکنه 

دیگه نمی‌دونم چی بگم🤦🏻‍♀️

نه

اگه  فقط خواهرش بچه داشت خوب بود حداقل بچه خواهرش دست نامادری نمیرفت.قبلا هم بهش نظر داشت؟ 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بخدا هرچی بهش میگم میگه تو ندیدیش نمی‌دونم اینجوریه اونجوریه به دختر احترام می‌ذارههیچ وقت پشت ادمو ...

خب عاشق خواهرش بود که براش اینکار ها رو میکرد 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چقد بد... این دختر چرا باید آویزون بشه.. اونم به مردی که حوصله شروع یه زندگی نداره!! ارزشش اینقد پای ...

اصلا آدمی که همسرشو از دست داده درگیر سوگه 

حالا هرچقدرم گذشته باشه اون بیچاره حالش خوب نیست 

ولی این دوستم نمی‌دونم چرا نمیفهمه 🤦🏻‍♀️

خوب مامان پسره چی گفتهیاد مهدی طارمی افتادم گفت ی دختری هرروز زنگ میزده خونمون مهدیو دوس دارم بگو بی ...

گفته با پسرش حرف میزنه

اصلا آدمی که همسرشو از دست داده درگیر سوگه حالا هرچقدرم گذشته باشه اون بیچاره حالش خوب نیست ولی این ...

خب مرده که محلش نمیزاره... اینقد بره بیاد تا خسته بشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چندسال باهم بودن

11 ماه