2777
2789
عنوان

اکسم برگشته ببینید چی میگه

93 بازدید | 12 پست

بعد اینکه با یکی رفته تو رابطه اومده بمن میگه این دختره بخاطر نیازمه برام مهم نیستش تو اشاره بده بخاطر تو همه چیو کنار میذارم من نمیتونم فراموشت کنم و دلم برات تنگ میشه و ازین حرفا

اینم بگم من دختری نیستم ک به خواسته های پسرا ج مثبت بدم و باهاشون بیرون برم با اینم نرفتم و نکردم در حد پیام بودیم یکونیم سال 

ولش کن اینو

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز و اینجورچیزا الکیه ، پسری که دختر رو بخواد همه جوره به اون وفادار میمانه ، اونی که بخاطر نیازش بره با یه دختر دیگه حرفای الانشم الکیه احتمالا اون سرد باهاش برخورد میکنه مجدد اومده سمت تو ، اگه واقعا تو رو دوس داشت عزیزم هیچوقت نمیرفت با یه دختر دیگه

با احترام غلط می‌کنه چون تو به خواسته هاش جواب مثبت نمیدی میخواد ببینه تا چه حد توان دارخ توروهم خام ...

یعنی با اینکه با اون دختر تو رابطس بخاطر نیازش

بیاد خاستگاری با شیرینی مشکلی نداره؟ اگه منو دوسم داشته باشه؟

خب پس اگه اینطوریه اونو کلا ول کنه و با تو باشه یه مدت ببینی راس میگه یا نه

به من گفت ک حرف دلمو بزنم منم تو لفافه فهموندم بهم گفت مستقیم بهم بگو

ولی غرورم نمیذاره مستقیم بگم و هنوزم با اونه 

به من گفت ک حرف دلمو بزنم منم تو لفافه فهموندم بهم گفت مستقیم بهم بگو ولی غرورم نمیذاره مستقیم بگم و ...

ببین عزیزم مدت یه سال و نیم باهاش بودی در مجازی بهرحال به شناختی داری نسبت بهش ، اگه فکر میکنی بخاطرت کلا قید بقیه دخترا رو میزنه و تومیشی مرکز توجهش بهش بگو اگرم نه که هم تو رو میخواد و هم بقیه دخترا رو که وقتتو تلف نکن و احساساتت رو به بازی نگیر

ببین عزیزم مدت یه سال و نیم باهاش بودی در مجازی بهرحال به شناختی داری نسبت بهش ، اگه فکر میکنی بخاطر ...

اوهوم☹️اونو دیگه خدا میدونه مرسی برام وقت گذاشتی عزیزم🙃❤️

یعنی با اینکه با اون دختر تو رابطس بخاطر نیازشبیاد خاستگاری با شیرینی مشکلی نداره؟ اگه منو دوسم داشت ...

نه ببخش رک میگم اما پسری که عاشق باشه چه برای لذت چه برای انتقام هم با یکی دیگه نمیره بعد کات نمیدونم اما اینکه بیاد بگه برای نیازم با اونم اصلا قبول نکن پسر عاشق خودشو کنترل میکنه