2777
2789

سلام یک ماه بیشتر هستش قهر کردم خونه بابام برا طلاق بابام خیلی باهام بده همش غر میزنه شوهر خدانشناسم طلاق نمی‌ده اذیت می‌کنه خودکشی کرده  بعد خانوادش تهدید میکنن که بلا سرش بیاد ما مقصر می‌دونن  حالا بابام خیلی می‌ترسه دیشب ۳۰ملیون پول ریخت به حسابم بعد به بابام پیام داد براخرج یک ماهش که خونت بوده امروز پولو براش پس فرستادم که لازم نکرده به فکر من باشی حالا پیام داده به بابام امروز اومد دلش پر بود داد و بیداد و دعوا کردد چرا خودسری کردی ؟ بعد گفت رفته به شوهرم تو بیمارستان سر زده منم عصبانی شدم و خواستم لباسامو جمع کنم برم خونه مادربزرگم کتکم زد اول هولم داد بعدش با لگد چند تا زدم مادرم جلوشو گرفت مدام میگه کاش بمیری همون موقع که دنیا اومدی دختر بودی فهمیدم خدا مجازاتم کرده کاش بمیرم با این خانواده و  شوهر ی که نصیبم شده 😭😭😭

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا  سی یه کم مراعات کن

نظر شونو میپرسیدی بد نبود

سعی کن شغلی تو یه شهر دیگه پیدا کن یا شغلی که تاینش زیاد باشه کم روبرو شی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

به عنوان ادمی ک خواست طلاق بگیره و اذیتم کردن میگم دختر بعد طلاق هیچ جای تو خونه باباش نداره 

اگه میتونی مستقل باشی طلاق بگیر اگر نه برگردی خونه شوهرت صدشرف داره ب نون با منت خونه بابات

کارما💫