2777
2789
عنوان

لکه‌بینی‌ بعد از سقط

42 بازدید | 9 پست

۱۷ شهریور سقط داشتم‌ بعد از یکی دو هفته خونریزیم‌ کامل قطع شد ولی از یه هفته بعد تا همین امروز لکه‌بینی دارم، خیلی میترسم‌ دلیلش‌ چی میتونه باشه، الان ۳۵ روز از اولین روز سقطم‌ میگذره

نترس عزیزم یه سونو بده 

احتمالا کامل دفع نشده دارو میده 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیزم یه سونو بده احتمالا کامل دفع نشده دارو میده

چه دارویی میدن یعنی با دمنوش و اینا دفع نمیشه خودم مدام دارم دمنوش‌ میخورم‌ بلکه اگه چیزی هست دفع بشه 

نه نرفتم‌ ولی جز لکه بینی هیچ‌ درد و مشکلی ندارم، بقایا باشه علائم دیگه‌ای‌ نداره؟

من بعد سقطم رفتم برای چکاب گفت چون لک بینی نداری یعنی کامل دفع شده 

برای اطمینان سونو واژینال نوشت

احتمالا برای شما هم یه مقداری مونده باشه که میگن با پریود بعدی دفع میشه 

ولی خب یه سونو میدادی خاطرت جمع میشد عزیزم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
چه دارویی میدن یعنی با دمنوش و اینا دفع نمیشه خودم مدام دارم دمنوش‌ میخورم‌ بلکه اگه چیزی هست دفع بش ...

فکر کنم قرص میدن

بعضی دمنوش ها هم ممکنه بعدها عوارض داشته باشه از جمله نازک شدن دیواره رحم 

من بعد سقطم رفتم برای چکاب گفت چون لک بینی نداری یعنی کامل دفع شده برای اطمینان سونو واژینال نوشتاحت ...

وای از دکتر زنان و از سونوگرافی وحشت دارم کاش خودش دفع بشه هرچی‌ که هست😭

وای از دکتر زنان و از سونوگرافی وحشت دارم کاش خودش دفع بشه هرچی‌ که هست😭

میفهمم چی میگی حق داری 

منم اوخر تیر سقط داشتم تا الانم اسمشون میاد حالم بد میشه 

تجربه ی بدی پشت سر گذاشتیم

انشالله عزیزم با پریود بعدیت کامل دفع میشه 

روز اول پریودیت کاچی با زعفرون درست کن بخور هم مقوی هست هم انشالله هرچی مونده دفع شه