2777
2789
عنوان

بچه هاتونو تو مدرسه میزنن

128 بازدید | 11 پست

یه ویدیو تو اینستا دیدم که مدیر و ناظم بچه مردم رو میزدن به چه حقی این غلطو میکنن من کلاس چهارم بودم یه معلم حرومزاده داشتیم بهش گفتم من پریودم استخر نمیتونم بیام منو گرفت زد یعنی منتظرم یجا ببینمش بزنم کف و خون بالا بیاره چرا کسی جلویه اینارو نمیگیره 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

چهار دبستان پریود بودی ؟ چرا اینقدر زود؟ من به ناظم بود دسش سنگین میزدمون خیلی وحشی بود یه معلم چهارم دبستان هم با شیلنگ میزد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا ندیدم کسی بچه رو بزنه حتی زمان ما نمیزدن

خواهر زاده منو زدن منم زیاد الانم زیاده تو اینستا پرشده

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

چهار دبستان پریود بودی ؟ چرا اینقدر زود؟ من به ناظم بود دسش سنگین میزدمون خیلی وحشی بود یه معلم چهار ...

۹سالگی به بعد طبیعیه که بشی منم ۱۰سالم بود شدم

تو دوره ی الان فک نمیکنم بزنن زمان ما هم من یادم نمیاد فقط خیلی سرمون داد میزدن و تحقیر میکردن

کلیپشو تو اینستا ببین پسره رو میزنه

خواهرم ابتدایی بود، معلمش هر دلیلی که داشت یه نیشگون گرفته بود ازش، خواهرمم با پیشونی زده بود تو دماغش، دماغش شکست:)))))

تنها مورد تو خونوادمون همین بود:)))

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

فکر کنم شهر به شهر متفاوت هست چون منم دهه شصتی هستم ولی همچین چیزی ندیدم

یک شهر خیلی بزرگ بودم اتفاقا و یک محله متوسط...بیشتر معلم هایی که سنشون بالاتر بود یا قديمی فکر می کردند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواهرم ابتدایی بود، معلمش هر دلیلی که داشت یه نیشگون گرفته بود ازش، خواهرمم با پیشونی زده بود تو دما ...

افرین به این بچه😂دیه رو کی داد